Кафедра теоретичної та прикладної економіки: навчання для всіх — Університет «КРОК»
Версія для друку

Кафедра теоретичної та прикладної економіки: навчання для всіх

25 жовтня 2019 Новини та події

Лабораторія управління майном та капіталом кафедри підвела підсумки своєї роботи за минулий 2018-2019 навчальний рік і визначила завдання на нинішній.

Головне з них – максимальна популяризація серед вступників (як випускників шкіл, ПТУ, коледжів і технікумів, так і працюючих у різних сферах) спеціальностей, якими опікується кафедра.

З цією метою будуть продовжені майстер-класи та тренінги провідних фахівців різних сегментів ринку нерухомості з широкого кола актуальних на сьогодення тем. Студенти матимуть можливість такого спілкування як в Університеті, так і за його межами.

Особливістю цьогорічних заходів буде те, що до числа спікерів увійдуть і викладачі кафедри – Віта Андрєєва та Денис Потапенко, які мають цікавий і актуальний досвід у сфері як теоретичної, так і прикладної економіки.

Продовжиться співпраця з організаціями-партнерами ЕМАУ та АФН(р)У у напрямку організації і проведення додаткових освітніх програм, розрахованих на широке коло слухачів і учасників.

На весну 2020 року заплановано проведення на базі нашого навчального закладу представницького форуму, присвяченого освіті та стандартам у професійній діяльності учасників ринку нерухомості. Мета – обговорити існуючий стан справ та перспективи подальшого руху вперед; визначити шляхи і форми взаємодії освітян і практиків.

Заплановане активне залучення до участі в профорієнтаційних заходах студентів спеціальностей «Економіка» та «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» різних курсів. Їм буде надана можливість продемонструвати практичні навички, здобуті під час вивчення різних дисциплін різним аудиторіям.

Рік складатиметься максимально насичено. І це дає підстави сподіватись на досягнення нових результатів, залучення більшої кількості студентів, розширення співпраці з партнерами – а, отже, сприятиме авторитету кафедри і нашого навчального закладу.

Оновлено: П'ятниця, 25 жовтня 2019 12:32