Магістерська програма з медіації у рамках проєкту Еразмус+ «Медіація: навчання та трансформація суспільства» — Університет «КРОК»
Версія для друку

Магістерська програма з медіації у рамках проєкту Еразмус+ «Медіація: навчання та трансформація суспільства»

24 жовтня 2019 Новини та події

23 жовтня 2019 року в Університеті «КРОК» пройшов відбір на навчання за магістерською програмою з медіації, яка буде реалізована в рамках проєкту Еразмус+ «Медіація: навчання та трансформація суспільства».

Приймальна комісія складалась з досвідчених юристів, психологів та бізнес-тренерів, а саме: Ольга Карпова, директор Бізнес школи КРОК, Андрій Лотарєв, керівник Управління міжнародного співробітництва, Оксана Сєдашова, бізнес-тренер, психолог.

Детальніше про проект:
Мета проєкту: Допомогти університетам стати ключовими гравцями у сприянні процесам медіації в Азербайджані, Грузії та Україні задля посилення демократії та об'єктивного розв'язання проблем шляхом набуття найкращих європейських практик.

Завдання проєкту: Розробити та впровадити магістерську програму «Медіація». Заснувати Федерації Медіації в Азербайджані, Грузії, Україні та забезпечити їх сталий розвиток.

Сприяти розвитку та поширенню цінностей медіації у суспільстві. Тривалість проекту:15 листопада 2018 – 14 листопада 2021 роки

Координатор проєкту: Нідерландська бізнес академія, Нідерланди

Співкоординатор: Університет «КРОК», Україна

Проєкт співфінансується Програмою Європейського Союзу Еразмус +.

Оновлено: Понеділок, 28 жовтня 2019 12:08