Показ фільму «Андрій Рубльов» у рамках проєкту «КЕПІТ-cinema» — Університет «КРОК»
Версія для друку

Показ фільму «Андрій Рубльов» у рамках проєкту «КЕПІТ-cinema»

22 жовтня 2019 Новини та події

21 жовтня 2019 року в актовій залі Університету відбулася зустріч у рамках проєкту «КЕПІТ-cinema». Усі любителі кіно мали чудову можливість доторкнутися до мистецтва. Адже, відбулося знайомство з картиною режисера Андрія Тарковського «Андрій Рубльов».

Вступне слово взяв професор, доктор політичних наук, Надзвичайний і Повноважний Посол України Дмитро Іванович Ткач, який коротко ознайомив присутніх з режисером картини Андрієм Тарковським, розповів про його життєвий шлях та як створювалася кінокартина «Андрій Рубльов». Далі поціновувачі мистецтва переглянули дві новели з фільму і отримали рекомендації від Дмитра Івановича щодо перегляду усього фільму. Наприкінці зустрічі також студенти та співробітники Університету дізналися, що Університет «КРОК» уклав угоду з Київського національного університету театру, кіно і телебачення імені І. К. Карпенка-Карого і зовсім скоро всі ми матимемо чудову можливість співпрацювати, переглядати постановки юних початківців-театралів.

Дуже приємно, що на захід завітали не лише студенти, а й перший проректор Університету Андрій Миколайович Кучко, а також Віра Василівна Довжук, Володимир Спиридонович Міщенко, Тетяна Петрівна Далявська.

Оновлено: Вівторок, 29 жовтня 2019 17:31