Студенти спеціальності «Туризм» в гостях у туроператора «Mouzenidis Travel» — Університет «КРОК»
Версія для друку

Студенти спеціальності «Туризм» в гостях у туроператора «Mouzenidis Travel»

21 жовтня 2019 Новини та події

9 жовтня 2019 року студенти 4-го курсу спеціальності «Туризм», разом зі своїм викладачем Гаврилюк Світланою Павлівною – доцентом кафедри туризму, відвідали туроператора «Mouzenidis Travel» у рамках вивчення дисципліни «Туристичний бізнес» та програми «Школа професійного зростання майбутніх фахівців з туризму».

Знайомство з підприємствами туристичної індустрії є головним пріоритетом у підготовці майбутніх фахівців з туризму. Туроператор «Mouzenidis Travel» успішно працює на ринку туристичних послуг вже 24 роки (з 1995 року), демонструючи високу якість організації турів і лідируючи на ринку туристичних послуг за напрямом Греція. Нас гостинно зустрів директор департаменту розвитку Альберт Аванесов, який познайомив студентів з діяльністю туроператора, з родзинками туристичного бізнесу.

Під час знайомства кроківців з особливостями роботи окремих відділів сучасного туристичного оператора менеджери відділу продажів розповіли нам про основні туристичні напрямки, демонструючи професіоналізм і компетентність. Працівники транспортного відділу «Mouzenidis Travel» представили власний транспорт для організації поїздок: авіатранспорт авіакомпанії холдингу «Ellinair», автобуси А-класу, оснащені кондиціонерами, телевізійними системами, зручними сидіннями і безкоштовним Wi-Fi, автомобілі представницького класу.

Працівники MICE-відділу розкрили особливості обслуговування корпоративних клієнтів, серед яких компанії «Київстар», «Кока-кола» та ін. Окремий відділ туроператора займається продажем турів за нерухомістю Grekodom, підготовкою і проведенням угод з купівлі/продажу квартир і заміської нерухомості в Греції, супроводом клієнта на всіх етапах угоди.

Студенти поставили низку запитань і з великим задоволенням відвідали всі відділи сучасного офісу та сфотографувались з директором компанії! Головне, що вражає – це доброзичливість, професіоналізм персоналу, який гостинно нас прийняв!!!

Кращі студенти, які підготували резюме, були запрошені на практику до офісу туроператора в м. Києві. Особливо відзначилася Смоян Ерміне! Кафедра туризму Університету «КРОК» висловлює щиру вдячність усім фахівцям, які гостинно приймали студентів нашого Університету, за високий професіоналізм, сприяння формуванню професійних компетентностей у студентської молоді! А Карлову Олександру Федоровичу – директору Центру розвитку кар’єри, та його команді, за допомогу в організації цікавої екскурсії!

Оновлено: Вівторок, 22 жовтня 2019 10:02