Проєкт «KROK Leaders School» від SPG — Університет «КРОК»
Версія для друку

Проєкт «KROK Leaders School» від SPG

21 жовтня 2019 Новини та події

У середині жовтня 2019 року активні, цілеспрямовані, талановиті, успішні учасники проєкту «KROK Leaders School» захищали власні проєкти на закритті школи лідерства, яку організувала та провела Студентська проєктна група SPG.

Впродовж цілого місяця, студенти, які в майбутньому хотіли би стати лідерами та активістами студентського життя, отримали знання у сфері проєктного менеджменту, лідерства, роботи з командою та постановки цілей.

Метою проєкту було навчити студентів Університету «КРОК» базовим навичкам лідерства, організації та реалізації проєктів. Учасники були поділені на команди та розробляли власні проєкти. На закритті «KROK Leaders School» кожна з команд захищала власні ідеї перед журі. Команда переможниця та найактивніші учасники проєкту отримали цінні подарунки від адміністрації Університету, організаторів та партнерів.

Щиро дякуємо спікерам: Желепі Аліні, Туляковій Ірині, Сбродовій Марині, Савельєву Євгенію, Гурському Дмитру, Мельник Вероніці, а також партнерам проєкту: Асоціації випускників Університету «КРОК», «Bogush time» за допомогу в організації даного заходу. Нашим активістам бажаємо успіхів та натхнення в реалізації майбутніх проєктів!

Оновлено: Понеділок, 21 жовтня 2019 13:53