І.П. Мігус взяла участь у Kyiv Global Summit «Women. Peace. Security» — Університет «КРОК»
Версія для друку

І.П. Мігус взяла участь у Kyiv Global Summit «Women. Peace. Security»

18 жовтня 2019 Новини та події

3 жовтня 2019 року проректор з наукової роботи, доктор економічних наук, професор Мігус Ірина Петрівна взяла участь у Kyiv Global Summit «Women. Peace. Security».

Kyiv Global Summit – ефективна платформа взаємодії українських і зарубіжних політиків, представників бізнесу та громадських лідерів – приклад партнерства за принципом PPP (public private partnership).

Саміт зібрав понад 900 представників, серед яких були члени Європейського парламенту та Національних парламентів країн Європи, представники посольств, місій та міжнародних організацій, акредитованих в Україні, Народні депутати України, очільники центральних та місцевих органів виконавчої влади України, експерти, лідери громадських організацій, представники бізнесу.

На пленарних дискусіях жінки-лідери з усіх областей України говорили про найважливіші виклики — це мир, боротьба з бідністю, захист прав жінок і дітей, подолання гострої гуманітарної кризи.

У центрі уваги також постало питання жіночого лідерства, присутності та діяльності жінок у всіх сферах життєдіяльності держави. Жінки-лідери — депутати, представниці уряду, громадськості, місцевого самоврядування – провели відкриту дискусію та обговорення глобальних передових практик для побудови широкого миру в Україні!

За результатами пленарних дискусій, з метою якнайшвидшого встановлення миру в Україні, учасники Kyiv Global Summit «Women. Peace. Security» підтримали формат дипломатичного врегулювання конфлікту на Сході, висловили цілковиту підтримку в узгодженні політичної «формули Штайнмайера», продовженні переговорів в «Нормандському форматі» і готовності реалізації Мінських угод.

Жінки — та м'яка сила, яка шляхом свого прикладу толерантності, взаємоповаги, партнерства, відклавши в сторону всі амбіції та емоції, сприятиме, щоб процес мирного завершення конфлікту був максимально успішним! Підсумки роботи були задекларовані в Декларації KYIV GLOBAL SUMMIT: WOMEN. PEACE. SECURITY та знайшли повну підтримку учасників.

 

Оновлено: П'ятниця, 18 жовтня 2019 19:10