Національна спілка письменників України радо приймала в гостях студентів-журналістів — Університет «КРОК»
Версія для друку

Національна спілка письменників України радо приймала в гостях студентів-журналістів

16 жовтня 2019 Новини та події

9 жовтня 2019 року студенти Університету «КРОК» спеціальності «Журналістика» побували на екскурсії в Національній спілці письменників України.

Під час екскурсії відбулася зустріч з головою СПУ Михайлом Сидоржевським – громадським діячем, публіцистом, поетом та журналістом. Окрім того, що студенти послухали прекрасну поезію з уст самого автора – Михайла Олексійовича, дізналися від нього багато цікавого і корисного про журналістику. Стало зрозуміло, що потрібне постійне прагнення до самоосвіти, саморозвитку, ознайомлення з новою інформацією, обмірковування, пошуку нових фактів, прогнозування, тонкого вміння висвітлити безперервний інформаційний потік. У цьому, на думку М. Сидоржевського, полягає головне завдання медіа. Він відповів на всі питання майбутніх журналістів, після чого вони залишилися задоволеними від зустрічі та екскурсії.

Студенти отримали у подарунок примірник «Української літературної газети», яка демонструє діяльність Національної спілки письменників України, особливо стосовно збереження державності України. Статті газети хоч мають новинний характер, та все ж написані у художньому стилі. А найбільше вразила поезія Михайла Сидоржевського, яка знайшла відгук у серці студентів.

Оновлено: Четвер, 17 жовтня 2019 10:46