Студентська екскурсія в «трамваї-кафе» або «Один день з життя 12 трамваю» — Університет «КРОК»
Версія для друку

Студентська екскурсія в «трамваї-кафе» або «Один день з життя 12 трамваю»

16 жовтня 2019 Новини та події

7 жовтня 2019 року студенти 4 курсу спеціальності «Туризм» підготували та провели екскурсію в екскурсійному трамваї або «трамваї-кафе» під керівництвом Сокол Тетяни Георгіївни – доцента кафедри туризму, в рамках навчального курсу «Організація екскурсійної діяльності» та проекту «Школа професійного зростання для майбутніх фахівців з туризму».

Дана екскурсія була незвичною, адже відбувалась під час поїздки в трамваї за маршрутом 12, який курсує з Контрактової площі до Пущі-Водиці.

Екскурсоводами виступали: Буракова Антоніна, Гресь Тетяна, Гороховська-Лагодзінська Анастасія, Корчагіна Ірина, Пономаренко Дмитро, Смоян Ерміне, Ткаченко Марина.

Екскурсантами були студенти молодших курсів та працівники Університету «КРОК».

Завдяки екскурсії слухачі дізнались більше про історію міста Києва. Цікаво було слухати про історичні місця по ходу слідування трамваю, зануритись в історичні події минулого. Якою насолодою було споглядати осінній пейзаж, різні барви золотої осені

Останньою зупинкою був парк в Пущі Водиці, яким ми пройшлись усією групою та насолодились чистим повітрям, побачили дерев’яні скульптури після реставрації, зробили декілька фото на згадку.

Наприкінці екскурсії Мелько Людмила Федорівна – завідувач кафедри туризму, щиро подякувала усім організаторам та учасникам заходу!

Дякуємо Павловій Валентині Іванівні – водію трамваю, Почесному працівнику електротранспорту!

Велика подяка Сокол Тетяні Георгіївні та кафедрі туризму!

Особлива подяка Смоян Ерміне – за ідею!!!

Статтю підготувала
Анастасія Гороховська-Лагодзінська,
студентка 4 курсу спеціальності «Туризм»

Оновлено: Середа, 16 жовтня 2019 14:53