Мандрівка для шкіл-партнерів — Університет «КРОК»
Версія для друку

Мандрівка для шкіл-партнерів

08 жовтня 2019 Новини та події

Наприкінці вересня 2019 року з нагоди Дня працівника освіти департамент довузівської підготовки Університету «КРОК» запросив представників шкіл-партнерів взяти участь у святковій подорожі за маршрутом: Київ – с.Трипілля – м.Ржищів – Київ.

Першою зупинкою подорожі стало с.Трипілля, обласний археологічний музей, де всі учасники мандрівки мали можливість ознайомитись зі знахідками, пов’язаними з Трипільською культурою та старожитностями ХІV-XVIII століть. Саме біля с.Трипілля український археолог В. Хвойка більше ста років тому відкрив Трипільську археологічну культуру…

Наступним пунктом подорожі стало м.Ржищів, де всі продовжили подорож на моторних човнах до Спасо-Преображенської церкви, яка знаходиться на протилежному березі Дніпра. Це пам’ятка архітектури ХІХ століття, що вціліла після затоплення водами Канівського водосховища села Гусинці. Нині церква та дзвіниця стоять прямо на воді — на мілині за 200 метрів від берега. Під час зупинки усі охочі змогли піднятись на Лису Гору, з якої відкриваються широченні краєвиди.

Після повернення з річкової подорожі усі учасники насолодились невеличкою, але дуже цікавою експозицію ржищівського архітектурного музею.

Пропонуємо переглянути фотозвіт

Мандрівка для шкіл-партнерів / Університет / 21.09.2019

Університет «КРОК» на Flickr.com – зручні фотозвіти для Вас!

Оновлено: Вівторок, 15 жовтня 2019 15:27