В Університеті «КРОК» стартувала «KROK Leaders School» — Університет «КРОК»
Версія для друку

В Університеті «КРОК» стартувала «KROK Leaders School»

27 вересня 2019 Новини та події

23 вересня 2019 року вкотре стартувала школа лідерства від студентської проєктної групи «SPG» – «KROK Leaders School».

Проєкт призначений для тих, хто прагне стати і бути кращою версією себе, має бажання вдосконалювати свої навички, готовий вчитися, пізнавати та відкривати, адже «Ми робимо те, про що інші подумають лише завтра, що і робить нас лідерами!» – стверджує проєктна група «SPG».

Учасники проєкту мають змогу відвідувати тренінги, на яких отримують корисну інформацію щодо важливих «компонентів» майбутнього лідера:

  • цілепокладання – як поставити ціль та не зійти зі шляху до неї,
  • тайм-менеджмент – як розумно та пропорційно користуватися своїм часом, аби не марнувати життя та його цінні години,
  • і ще багато чого цікавого, що очікує на учасників попереду. Цей проєкт – чудова можливість, бо стати лідером ніколи не пізно!

Коли активісти навчаться як правильно створювати та реалізовувати власні ідеї та проєкти, отримають повну інформацію і відвідають усі тренінги та майстер-класи – наприкінці вони матимуть можливість не лише прокачати свої скіли, а й найкращі з них – вступити у «ряди» студентської проєктної групи «SPG».

«Ми будемо раді бачити серед нас нових людей, які мають потенціал і бажання стати нашою частинкою. Наша місія – бути тим професійним середовищем, яке ми хочемо бачити навколо себе» – зазначають учасники проєктної групи «SPG».

Оновлено: П'ятниця, 27 вересня 2019 18:58