Університет «КРОК» на хвилі новітніх тенденцій стандартизації — Університет «КРОК»
Версія для друку

Університет «КРОК» на хвилі новітніх тенденцій стандартизації

26 вересня 2019 Новини та події

Університет «КРОК» включено до складу колективних членів технічного комітету (ТК) 89 «Оцінка відповідності» Національного органу стандаризації Державне підприємство «Український науково-дослідний і навчальний центр проблем стандартизації, сертифікації та якості» (ДП «УкрНДНЦ»).

Саме завдяки активному впровадженню практико-орієнтованого підходу викладання, Університет «КРОК» — один з найкращих приватних закладів вищої освіти — разом з Асоціацією фахівців з нерухомості України було включено до ТК 89 «Оцінка відповідності» відповідно до статті 11 Закону України «Про стандартизацію», Розпорядження Кабінету Міністрів України від 26.11.2014 No1163-р «Про визначення державного підприємства.

Це є свідченням не лише плідної роботи кафедри теоретичної та прикладної економіки на чолі з професором Радіоновою І.Ф., а й вірно обраного вектора руху нашого навчального закладу. Кафедра орієнтується на поєднання теорії та практики в організації навчального процесу, включенні до переліку навчальних дисциплін тих, які мають безпосереднє відношення до нинішніх реалій економіки України). Цей результат також став можливим завдяки налагодженій співпраці між Університетом і Асоціацією фахівців з нерухомості (рієлторів) України.

Щиро радіємо тому, що вкотре наш навчальний заклад перебуває на хвилі новітніх тенденцій!

Оновлено: Четвер, 26 вересня 2019 13:32