КРОК-квест «Поклик джунглів» — Університет «КРОК»
Версія для друку

КРОК-квест «Поклик джунглів»

23 вересня 2019 Новини та події

21 вересня 2019 року в парку «Нивки» поблизу Університету «КРОК» пройшов «КРОК-квест Поклик джунглів».

«КРОК-квест Поклик джунглів» – це проект Студентської ради Університету, учасниками якого є студенти першого курсу різних спеціальностей Університету. Під час цікавого заходу студенти спершу були поділені на команди травоїдних та хижаків. Потім вони мали виконувати завдання та отримувати за них винагороду – банан або кісточку, саме за кількістю яких і визначався переможець. Усі учасники брали участь у змаганнях, опановували різні організаційні навички, розвивали свої здібності та таланти, а також вчилися працювати в команді.

Після проходження усіх 13 точок випробувань квесту було визначено переможця – «Право-19-1». На всіх учасників команди очікували приємні призи, а команда-переможець отримала сертифікат на похід в кінотеатр.

День пройшов досить насичено та захоплююче, усі були виснажені, проте щасливі! Таких активностей у студентів буде ще дуже багато впродовж навчального року, адже студентське життя в Університетs «КРОК» таке яскраве та незабутнє!

P.S.: Щиро дякуємо організаторам КРОК-квесту – департаменту зі студентських питань в особі Карапетяна Олександра Робертовича та Студентській раді Університету (особлива подяка Дем’янюк Маргариті та Білосі Кірілу), а також усім кураторам груп.

Оновлено: Понеділок, 23 вересня 2019 18:16