Вагомі результи та цікаві нові проєкти кафедри теоретичної та прикладної економіки — Університет «КРОК»
Версія для друку

Вагомі результи та цікаві нові проєкти кафедри теоретичної та прикладної економіки

19 вересня 2019 Новини та події

Новий навчальний рік кафедра теоретичної та прикладної економіки зустрічає вагомими результатами та цікавими новими проєктами.

Найголовніше, суттєво збільшилась кількість студентів, які навчаються за спеціальностями, якими опікується кафедра на всіх освітньо-кваліфікаційних рівнях – від «молодшого спеціаліста» і до «магістра». Цей результат став можливим завдяки тому, що кафедра орієнтується на поєднання теорії та практики в організації навчального процесу, включенні до переліку навчальних дисциплін тих, які мають безпосереднє відношення до нинішніх реалій економіки України.

Запорукою правильності обраного шляху є те, що зацікавленість спеціалізованою магістерською програмою кафедри виявили 10 фахівців-практиків ринку рієлторських послуг. Цей результат став можливим завдяки налагодженій співпраці між Університетом і Асоціацією фахівців з нерухомості (рієлторів) України. Особлива подяка у популяризації програми Анні Бондаренко – члену Правління Київського міського відділення, Голові комітету з навчання та підвищення кваліфікації Київського міського відділення Асоціації. Саме її активність, розуміння необхідності системи освіти у рієлторському середовищі дали гідний результат. Окремо слід відзначити роль фахівців-практиків, а відтепер – викладачів кафедри – Юрія Піти та Анатолія Топала у сприянні залученню нових студентів з-поміж учасників професійного середовища.

Не може також не тішити і те, що зацікавленість спеціалізованими програмами, пов’язаними з оцінкою нерухомого майна (якими також опікується кафедра), виявили не менше 30 студентів з Хмельниччини, які набираються за програмою «КРОК-Регіони» за освітньо-кваліфікаційним рівнем «молодший спеціаліст». Ця програма, як і названа вище магістерська, створені за ініціативою та активним сприянням Лабораторії управління майном та капіталом кафедри.

Отже, попереду новий навчальний рік, наповнений цікавими і неординарними подіями. Кафедра теоретичної та прикладної економіки сприймає виклики часу і готова до них.

Віктор Дзюбко, завідувач лабораторії
управління майном та капіталом кафедри
теоретичної та прикладної економіки

 

Оновлено: Четвер, 19 вересня 2019 16:16