Презентація проєктів для першого курсу Коледжу — Університет «КРОК»
Версія для друку

Презентація проєктів для першого курсу Коледжу

18 вересня 2019 Новини та події

13 вересня 2019 року відбулися комунікативні зустрічі з першокурсниками, де відбулася презентація проєктної діяльності Коледжу. Зустріч розпочалася з натхненного виступу директора Коледжу Людмили Петрівни Сумбаєвої.

У цілому захід складався з двох частин – це презентація загальноуніверситетської проєктної діяльності та безпосередньо проєктів Коледжу. Важливою частиною презентації проєктів стало представлення Директором департаменту зі студентських питань Олександром Робертовичем Карапетяном основних творчих проєктів Університету та їх керівників. Це керівниця вокальної студії «КРОК» – Валерія Маліхова та керівниця танцювального колективу «К-girls» – Аліна Гольцева. Вагомим напрямком реалізації здібностей студентів у роботі з новаційними інформаційними технологіями є IT Лабораторія Університету. Про неї студентам першого курсу Коледжу розповів завідувач кафедри інформаційних технологій Олег Сергійович Тимчук.

Друга частина комунікативної зустрічі – це презентація напрямків проєктної діяльності Коледжу. Презентацію Студентського наукового товариства (СНТ) як ключової дослідницької організації для студентів Коледжу, здійснили голова СНТ Дар’я Серпун та її заступник Марія Дорошенко. Про мистецький проєктний напрямок та мистецьку студію «Арт-КЕПІТ» розповів керівник цього проєкту – Валентин Янчарук. Зазначимо, що даний проєкт отримав почесну відзнаку Університету «КРОК» як «Кращий проєкт-2019 року». Екологічний проєктний напрямок вже 13 років поспіль підтримує «Екологічний клуб однодумців «ЛОТОС». Перед студентами виступила голова Клубу Анна Черновська та її заступник – Олександра Ковальова, а також члени Правління Клубу – Олександр Чусь та Артем Порхун.

Вкрай відповідальною справою для Коледжу є благодійництво, у цьому напрямку діє проєкт «Краплина в морі», а також благодійницькі ініціативи: «Кенді степ» – ярмарка солодощів до Дня працівників освіти, «З любов’ю в серці» (ярмарка солодощів до Дня усіх закоханих), волонтерство під час участі у заходах «Ти – особливий» в рамках благодійної організації «Фест Добра». Ця робота, яку проводить Коледж спрямована на те, щоб зробити життя цікавішим та насиченішим тим людям, хто сьогодні потребує найбільшої уваги, опіки та любові. Очільницею цього напрямку є Анна Горбань, що розповіла докладніше про широку студентську роботу у напрямку доброчинності. Крім того, Анна презентувала також новий проєкт – проєкт з протидії булінгу, який виник минулого року в Коледжі, і теж вже має почесну відзнаку від КМДА за підтримку студентської ініціативи.

Наприкінці зустрічі перед першокурсниками виступили голова Студентської ради Коледжу Валерія Давиденко та її заступниця Аліна Ананенко, які розповіли про те, чим займається Студентська рада Коледжу та її структурні підрозділи. Керівниці представили молодших кураторів груп першокурсників, які успішно пройшовши Школу молодших кураторів, отримали сертифікати та здобули право стати керівниками цих груп. Молодші куратори урочисто прочитали Клятву, що протягом року саме вони допомагатимуть першокурсникам в нелегкій боротьбі за право носити почесне звання «Краща група року».

Оновлено: Середа, 18 вересня 2019 14:25