Університет «КРОК» продовжує активну співпрацю з технічним комітетом стандартизації «Оцінка відповідності» — Університет «КРОК»
Версія для друку

Університет «КРОК» продовжує активну співпрацю з технічним комітетом стандартизації «Оцінка відповідності»

11 вересня 2019 Новини та події

 Осінь 2019 року обіцяє бути гарячою і, сподіваємось, врожайною – на нові результати та досягнення. Університет має намір стати колективним членом технічного комітету стандартизації «Оцінка відповідності».

Це пов'язано з бажанням покращити рівень освіти шляхом розширення кола компетентностей випускників включно з тими, які стосуються операцій з нерухомим майном.

Університет «КРОК» представлений на ринку освітніх послуг України близько 30 років і традиційно посідає провідні позиції у рейтингу українських закладів вищої освіти та готує фахівців у багатьох галузях, і найперше — з економіки та управління. Однією з магістреських програм Університету «КРОК» є програма «Якість, стандартизація, сертифікація». Університет все частіше впроваджує практико-орієнтоване навчання як засіб професіоналізації підготовки майбутніх фахівців.

Суттєвою складовою співпраці Університету та технічного комітету стандартизації також є поєднання науково-дослідної роботи співробітників за затвердженою темою «Проблеми розвитку інформаційного суспільства: економічні, управлінські, правові, міжнародні, гуманітарні та технологічні аспекти» з консалтинговою діяальністю в царині стандартизації, оцінки відповідності, акредитації, ринкового нагляду та якості.

Щиро радіємо співпраці та віримо в подальший успіх усіх її учасників!

Оновлено: Четвер, 12 вересня 2019 17:11