Візит до австрійських партнерів — Університет «КРОК»
Версія для друку

Візит до австрійських партнерів

04 вересня 2019 Новини та події

26-30 серпня 2019 року Університет прикладних наук Кремс, Австрія, гостинно приймав Університет «КРОК» з нагоди Міжнародного тижня. Тренінг був організований в рамках проекту Erasmus + KA107. У заході брали участь представники транснаціональних програм з України, В'єтнаму, Китаю, Узбекистану та Азербайджану. За роботою дуже швидко промайнув час. На заході було надзвичайно цікаво, кожен учасник повністю поринув у навчальний процес.

Від Університету «КРОК» на заході були присутні: Андрій Лотарєв, керівник управління міжнародного співробітництва, Анна Дробина, керівник проектів та програм, та викладач кафедри спеціальної мовної підготовки Вікторія Маринович.

Тиждень навчання в Кремсі був організований як для викладачів, так і для адміністративних працівників. На заході було розглянуто такі теми, як «Забезпечення якості під час реалізації транснаціональних програм», «Маркетинг для вищих навчальних закладів», «Орієнтаційні зустрічі з міжнародними студентами», «Навчальні послуги для транснаціональних програм», «Міжкультурна компетентність та сенсибілізація», «Закон про захист персональних даних», «Цифрові технології у навчальному процесі», «Стажування, Центр кар'єри IMC » тощо.

Представники Університету «КРОК» та Університету прикладних наук IMC Кремс обговорили адміністративні питання спільної україно-австрійської програми та розробили стратегію майбутньої співпраці в рамках програми Подвійного диплому та програми Erasmus +.

Тиждень був дуже насиченим та плідним. З новими силами та знаннями колектив Університету «КРОК» готовий застосовувати нові навички на практиці.

Оновлено: Середа, 04 вересня 2019 15:10