Дистанційна освіта: «КРОК» в майбутнє! — Університет «КРОК»
Версія для друку

Дистанційна освіта: «КРОК» в майбутнє!

22 липня 2019 Новини та події

Університет «КРОК» продовжує активно розвивати напрямок дистанційної освіти та надавати розширені можливості для здобуття вищої освіти людьми з особливими освітніми потребами.

Михайлові Веселовському 18 років, у нього дитячий церебральний параліч (ДЦП), з дитинства він у візку, але це не заважає йому займатися в театрі, захоплюватись історією та вчитися на юриста в Університеті «КРОК». Михайло – студент другого курсу спеціальності «Право» дистанційної форми навчання і він – яскравий приклад того, що навчатися можна будь-де та будь-коли і жодні перешкоди тому не стануть на заваді. Адже, дистанційне навчання – це комплекс освітніх послуг, що надається за допомогою сучасних інформаційно-комунікаційних технологій. Освітній процес проходить за індивідуальним розкладом у зручний для студента час та в зручному місці. Дистанційна освіта дає можливість навчатися не в стінах Університету, а вдома, за екраном власного комп’ютера. За допомогою Інтернету можна переглядати відеолекції, спілкуватися з педагогами й однокурсниками та завантажувати навчальні матеріали онлайн. Така форма навчання стане чудовою нагодою для осіб з особливими можливостями та особливими освітніми потребами.

Михайло здобуває освіту, а також займається театральною діяльністю. Він є живим втіленням того, що люди з особливими потребами можуть повноцінно творити, здобувати освіту, вести активне життя.

Ось, як із задоволенням та схвально розповідає про дистанційне навчання в Університеті «КРОК» під час інтерв’ю на телепрограмі «Сніданок з «1+1» студент Михайло Веселовський: «Це дуже гарний Університет і дуже гарно все зроблено. Коли я почав навчатися, думав, що все буде не так добре. Мене приємно вразило, що викладачі ставляться до дистанційних занять так само відповідально, як і до денної форми навчання і не пропускають жодної лекції».

 

 
 

Всупереч стереотипу, що дистанційне навчання – це сукупність просканованих підручників, розміщених в Інтернеті, які потрібно прочитати, а потім переказати. Дистанційне навчання в Університеті «КРОК» – це постійне інтерактивне спілкування студента з викладачем (через електронну пошту чи програму Moodle).

Приємним бонусом є те, що оплата вартості навчання особам з інвалідністю здійснюється шляхом відшкодування навчальному закладу витрат з навчання особи з інвалідністю Фондом соціального захисту інвалідів.

Електронні заяви на вступ Ви вже можете подавати адже
дистанційне навчання – це зручно, сучасно та завжди поруч!

Оновлено: Четвер, 20 травня 2021 12:32