Національна конференція «Законодавче регулювання медіації в Україні» — Університет «КРОК»
Версія для друку

Національна конференція «Законодавче регулювання медіації в Україні»

18 липня 2019 Новини та події

Представники українських університетів, учасники міжнародного проекту Еразмус+ «Медіація: навчання та трансформація суспільства» взяли участь у Національній конференції «Законодавче регулювання медіації в Україні».

18 липня 2019 року в м.Києві відбулась Національна конференція «Законодавче регулювання медіації в Україні» (MEDIATS). Університет «КРОК» представляв Іван Баликін, заступник завідувача кафедри теорії та історії держави і права, доцент кафедри теорії та історії держави і права та учасник проекту Еразмус+ «Медіація: навчання та трансформація суспільства», який реалізують 11 партнерів з 7 країн Європи та Азії. На заході також був присутній Пацурківський Петро Станіславович, професор, доктор юридичних наук, декан юридичного факультету Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича, також учасник проекту MEDIATS.

На конференції було презентовано законопроект «Про діяльність у сфері медіації» (реєстр. No 10425), оприлюднений на офіційному вебпорталі Верховної Ради України. Учасники заходу — медіатори, судді, адвокати, освітяни, науковці, народні депутати обговорювали законопроект, обмінювались думками. Дискусія з медіації не закрита, є необхідність адвокації медіації, впровадження рамкового закону, а ще багато питань, які треба вирішувати. Проект Еразмус+ «Медіація: навчання та трансформація суспільства» буде також сприяти промоції цінностей медіації, підготовці кваліфікованих медіаторів. Варто нагадати, що Університет «КРОК» розпочав конкурсний відбір студентів на програму Магістр з медіації та менеджменту конфліктів. Детальна інформація – за посиланням.

 

Оновлено: П'ятниця, 19 липня 2019 08:58