Урочисте підбиття підсумків проекту «Школа аніматорів з протидії булінгу» — Університет «КРОК»
Версія для друку

Урочисте підбиття підсумків проекту «Школа аніматорів з протидії булінгу»

04 липня 2019 Новини та події

Нещодавно в читальній залі Університету «КРОК» відбулося урочисте підбиття підсумків проекту «Школа аніматорів з протидії булінгу».

З березня цього року громадська організація «Молодіжний клуб «Компас» спільно з відділом у справах молоді та спорту Шевченківської районної в місті Києві державної адміністрації та Коледжем економіки, права та інформаційних технологій впроваджували в життя унікальний проект, заснований на інноваційній методиці «Театр-форум». Його мета – цільова підготовка юнацтва як фахових тренерів з протидії булінгу в навчальних закладах. До проекту долучились столичні коледжі, а також професійно-технічні заклади міста.

Цього дня на початку заходу з вітальним словом виступила директор КЕПІТу Людмила Петрівна Сумбаєва. Важливою та надзвичайно почесною місією Людмили Петрівни стало нагородження подяками в номінації «за плідну співпрацю та вагомий внесок у розвиток культури толерантності, формування у сучасної студентської молоді прагнення до порозуміння та відкритої неконфліктної взаємодії» керівниць, авторок проекту – Людмили Логгінової та Світлани Москальчук, а також тих навчальних закладів, що найбільш активно брали участь у реалізації місії протидії булінгу. Це: Київський професійно-педагогічний коледж імені Антона Макаренка, Київський індустріальний коледж Київського національного університету будівництва та архітектури, Київське вище професійне училище технологій та дизайну одягу, Вище професійне училище No 25 м. Києва.

Ключовою метою заходу стало відзначення безпосередніх учасників проекту, студентів сертифікатами, що засвідчують успішне закінчення програми підготовки у рамках проекту «Школа аніматорів з протидії булінгу» як таких, що найбільш відповідально, системно та старанно виконували всі необхідні завдання та набули необхідного об’єму вмінь та навичок.

Вітаємо учасників проекту з його успішним завершенням та щиро сподіваємося на подальшу плідну співпрацю.

Пропонуємо переглянути фотозвіт

Урочисте підбиття підсумків проекту "Школа аніматорів з протидії булінгу" / КЕПІТ / 07.06.2019

Університет «КРОК» на Flickr.com – зручні фотозвіти для Вас!

Оновлено: Четвер, 04 липня 2019 15:20