Ректорська 2019 на озеро Синевир — Університет «КРОК»
Версія для друку

Ректорська 2019 на озеро Синевир

18 червня 2019 Новини та події

З 11 по 15 червня 2019 року студенти-активісти Університету «КРОК» побували в мальовничому куточку Закарпаття – національному природному парку «Синевир».

Традиційно по завершенні навчання 50 найактивніших студентів Університету «КРОК» та Коледжу економіки, права та інформаційних технологій отримують подарунок від ректора – «Ректорську екскурсію»! Впродовж навчального року вони яскраво проявили себе діяльністю у студентській проектній групі «SPG», медіа групі «KMG», танцювальному колективі «K-Girls», Вокальній студії Університету, Студентській раді Університету та Коледжу.

Яскраві враження залишилися від активного та насиченого відпочинку, адже студенти змогли безпосередньо оцінити унікальність природи національного парку, яка полягає в її неповторності та естетичній цінності ряду об'єктів, зокрема озер Синевир і Озірце, болотних угідь Глуханя і Замшатка, гір Стримба і Негровець. А ще тут мальовничі краєвиди, дзюркотливі потічки, бурхливі водоспади, вічнозелені ліси – усе, що, наче магнетичною силою, притягує мандрівників не лише з України, але й з усього світу.

Пам’ятною подією для всіх студентів залишиться сходження на найвищу вершину масиву полонини Боржава – гору Гемба, висота якої сягає 1491 м.

Студенти Університету «КРОК» пишаються своєю Alma Mater, яка дає їм змогу побачити Україну у всій її красі та величі, насолодитися найкращими місцями.

Ректорська екскурсія завершилася, а студенти й надалі продовжують ділитися приємними спогадами про подорож до Закарпаття та активно обмінюватися фотографіями в соціальних мережах. Найкращі фото з ректорської екскурсії були відзначені та розміщені на офіційній сторінці Університету «КРОК» в Instagram.

Студенти висловлюють найтепліші слова вдячності ректору Університету Сергію Михайловичу Лаптєву за цікаву мандрівку, яка на тривалі роки залишиться в пам’яті!

Усі студенти-активісти отримали чималу порцію позитивних вражень і знову готові до нових звершень на благо Університету!

Пропонуємо переглянути фотозвіт

Ректорська - 2019: Поїздка до озера «Синевір» / 12.06.2019 - 16.06.2019

Університет «КРОК» на Flickr.com – зручні фотозвіти для Вас!

Оновлено: Вівторок, 25 червня 2019 12:07