Школа права для «Сильних Людей з Сергієм Панасюком — Університет «КРОК»
Версія для друку

Школа права для «Сильних Людей з Сергієм Панасюком

13 червня 2019 Новини та події

В Університеті «КРОК» започатковано проект «Школа права для «Сильних Людей», автором та спікером якої виступив випускник Університету, член Асоціації випускників КРОКу, український конституціоналіст, доктор філософії в галузі права, третейський суддя (голова суду), голова правління юридичної компанії «ВАРТА ПРАВА», доцент кафедри ПВНЗ «Європейський університет», професор кафедри Українсько-американського університету Конкордія, експерт Мінрегіонбуду Сергій Панасюк.

  • Люди з особливими потребами? -НІ!
  • Люди з обмеженими можливостями?- НІ!
  • Люди з інвалідністю? – НІ!
  • Ми будемо називати їх – Сильні Люди!

І вони дійсно набагато сильніші за багатьох з нас! Вони не тільки Сильні і постійно доводять це, а й мотивують інших! Саме тому Асоціація випускників Університету «КРОК» разом з юристом Сергієм Панасюком, розпочинає освітній проект «Школа права для «Сильних Людей»!

Щосуботи, у штаб-квартирі АВУ «КРОК» будуть проходити освітні зустрічі для «Сильних Людей», які бажають стати юристами чи роблять перші кроки в юриспруденції.

Розпочинається набір до першої групи – близько 10 осіб, з якими ми будемо обговорювати різноманітні аспекти юридичної діяльності. Плануються також онлайн трансляції зустрічей.

ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ

УВАГА!
Приєднатися онлайн можна буде у разі наявності групи з 8-10 осіб для «живих»зустрічей! Онлайн-формат передбачає пряму трансляцію без можливості задавати та обговорювати питання.

Контактна особа:

Костянтин Галак випускник Університету «КРОК»,
член Асоціації випускників КРОКу, «Сильна Людина»,
кандидат економічних наук (PhD), помічник ректора
з питань соціальних комунікацій, Університет «КРОК»
тел. (097) 767-76-59, [email protected]

Шукайте інформацію про хід нашого проекту в соцмережах - за хештегом #СильнимЛюдям!

 
 

 

Оновлено: Понеділок, 24 червня 2019 10:42