Завершення навчального року як початок нових освітніх проектів — Університет «КРОК»
Версія для друку

Завершення навчального року як початок нових освітніх проектів

06 червня 2019 Новини та події

5 червня 2019 року в Університеті «КРОК» відбулась хвилююча і дуже важлива подія – підписання Договору про співробітництво між Університетом і Асоціацією фахівців з нерухомості (рієлторів) України.

День середи видався спекотним. І не тільки за погодними умовами, але й тому, що у розпалі сесія з її неодмінними складовими – екзаменами, хвилюванням, мріями про літні канікули, коли здається, що осінь і новий навчальний рік ще так далеко…

Ця спекотність відчувалась і у прохолодному кабінеті ректора нашого Університету, де того дня відбулась цікава і важлива зустріч з представниками однієї з поважних громадських професійних організацій – Асоціації фахівців з нерухомості (рієлторів) України (АФНУ). Протягом усього періоду своєї діяльності організація, яка на сьогодні налічує близько 1600 членів, системно займається професійними курсами підготовки рієлторів, надає важливого значення питанням сертифікації цього виду діяльності.

Під час активного неформального спілкування учасники обговорили питання особливостей рієлторської діяльності в Україні, зокрема необхідності вдосконалення і поглиблення системи фахової освіти, яка не має обмежуватись тільки короткотерміновими курсами. У цьому плані Університет готовий запропонувати абсолютно нові, унікальні для України освітні програми – за спеціальністю 051 «Економіка», освітня програма зі спеціалізацією на економіці нерухомості (бакалаврський рівень), за спеціальністю 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» – освітня програма зі спеціалізацією на підприємництві на ринку нерухомості (бакалаврський та магістерський рівень).

Завершилась зустріч підписанням Договору про співробітництво між Університетом і Асоціацією, який відкриває нові, надзвичайно цікаві перспективи. Ці перспективи пов’язані з впровадженням і реалізацією цільових програм для тих, хто працює у рієлторському бізнесі, з одного боку, і залученням кращих фахівців-практиків до викладання в Університеті – з іншого.

У зустрічі взяли участь від АФНУ: Юрій Піта – президент, голова Ради, Юрій Базелинський – віце-президент, член Ради, Олена Гайдамаха – голова Київського міського відділення, член Ради, Анна Бондаренко – член Правління Київського міського відділення, голова комітету з навчання та підвищення кваліфікації Київського міського відділення та Анатолій Топал – віце-президент Асоціації професійних управляючих нерухомістю.

Від Університету: Сергій Лаптєв – ректор, Ірина Радіонова – завідувач кафедри теоретичної та прикладної економіки та Віктор Дзюбко – завідувач лабораторії управління майном та капіталом кафедри.

Отже, і осінь цього року обіцяє бути гарячою і, сподіваємось, врожайною – на нові результати, досягнення і ще багато цікавих проектів.

Оновлено: Понеділок, 10 червня 2019 11:57