Проект «Школа аніматорів з протидії булінгу»: ранковий прямий ефір на телеканалі «UA: Суспільне» — Університет «КРОК»
Версія для друку

Проект «Школа аніматорів з протидії булінгу»: ранковий прямий ефір на телеканалі «UA: Суспільне»

28 травня 2019 Новини та події

16 травня 2019 року учасники проекту «Школа аніматорів з протидії булінгу» долучились до ранкового прямого ефіру телепередачі «Київський ранок» на регіональному каналі «UA: Суспільне» – «Центральний канал».

Гостями студії стали: автори, керівники проекту – Людмила Логгінова та Світлана Москальчук, а також його освітні фасилітатори – заступник директора Коледжу економіки, права та інформаційних технологій з наукової та методичної роботи – Ірина Рибак; практичний психолог Київського професійно-педагогічного коледжу імені Антона Макаренка – Людмила Яковенко.

Завдяки загальній позитивній емоційній атмосфері у студії під час ефіру відбулась змістовна, жвава та відкрита бесіда про зміст, результати, перспективи проекту, ставлення студентської молоді до нього. Крім того, всі учасники діалогу наголосили на важливості всебічного пізнання глибини проблеми булінгу, засвідчили актуальність профілактики насильницькому спілкуванню серед молоді, дієвість тренінгових практик у попередженні булінгу в освітньому процесі.

Щиро вітаємо учасників проекту з телевізійним дебютом та бажаємо подальшого успіху!

Проглянути відео можна за посиланням!

Оновлено: Вівторок, 28 травня 2019 18:25