The Show Must Go On: спільна колаборація медіа-групи «KMG» та Вокальної студії «КРОК» — Університет «КРОК»
Версія для друку

The Show Must Go On: спільна колаборація медіа-групи «KMG» та Вокальної студії «КРОК»

27 травня 2019 Новини та події

25 травня 2019 року відбулася прем'єра кліпу на cover-версію пісні легендарного гурту Queen – «The Show Must Go On». 

Медіа-група «KMG» (KROK Media Group) спільно з Вокальною студією «КРОК» презентують відеороботу на cover-пісню «The Show Must Go On». Це наймасштабніший кліп в історії Вокальної студії на даний момент.

Вокальна студія «КРОК» завжди приваблювала увагу студентів Університету, проте не всі можуть потрапити до неї. Серед основних критеріїв відбору – голос, музичний слух та безмежна любов до музики. Нині до складу студії під керівництвом Маліхової Валерії входять студенти Університету та Коледжу: Владислав Шамрін, Анастасія Григорець, Валентин Янчарук, Альона Шапатайло.

Найскладніший етап створення відео – це пост-продакшн кліпу і тут медіа-група «KMG» впоралась у рекордно короткі строки та цілком успішно, адже вже за першу добу відео набрало більше тисячі переглядів на YouTube-каналі KROK University.

Крім естетичного задоволення, від якого впродовж перегляду відео захоплює дух, можна простежити секретний посил кліпу: у кожного з героїв своя життєва історія і лише разом, виходячи на сцену, вони творять справжню магію голосу.

«На все у нас було не так багато часу – між зйомками кліпу та його прем’єрою минуло трішки більше тижня, а до цього наша команда завершувала інші відеопроекти для Університету «КРОК». Адже 15 травня Університет святкував свій день народження і весь тиждень команда була задіяна під час фото- та відеосупроводу!» – поділилися враженнями керівник «KMG» Production Анастасія Наконечна.

«Але начебто нам все вдалося, результатом задоволені, варто поглянути лише на відгуки у соціальних мережах та кількість переглядів на YouTube», – коментує оператор «KMG» Production Ярослав Матусевич.

Наскільки вдалою була колаборація медіа-групи «KMG» та Вокальної студії «КРОК», судити Вам!

 
 

 

Оновлено: Понеділок, 27 травня 2019 15:36