КЕПІТ – учасник Всеукраїнської олімпіади з історії України — Університет «КРОК»
Версія для друку

КЕПІТ – учасник Всеукраїнської олімпіади з історії України

24 квітня 2019 Новини та події

Наприкінці березня 2019 року студентка Коледжу економіки, права та інформаційних технологій Емілія Голубєва долучилася до участі у II етапі Всеукраїнської олімпіади з історії України, що відбулася на базі Житомирського державного університету імені Івана Франка.

Відзначимо, що Емілія вже має власні почесні відзнаки успішної участі в різноманітних молодіжних дослідницьких проектах, наукових заходах, конференціях, конкурсах. Зокрема, це міський студентський турнір з історії, міжнародні проекти «Модель ЮНЕСКО» та «Модель ООН», Всеукраїнський конкурс-захист науково-дослідницьких робіт учнів – членів Малої академії наук України за напрямками «Історія України», «Педагогіка», «Економіка», «Соціологія».

Цього разу Емілія здобула призове місце на відбірковому етапі Олімпіади, що відбувався на базі Університету «КРОК», та стала учасницею фінального – II етапу Олімпіади.

Щиро вітаємо Емілію з успішною участю у Всеукраїнській олімпіаді з історії України, бажаємо подальших визначних успіхів та досягнень.

Оновлено: П'ятниця, 26 квітня 2019 09:28