Конференція «Політична та економічна діяльність послів до Австрійського парламенту від Галичини та Буковини в період другої половини ХІХ – початку ХХ століття» — Університет «КРОК»
Версія для друку

Конференція «Політична та економічна діяльність послів до Австрійського парламенту від Галичини та Буковини в період другої половини ХІХ – початку ХХ століття»

22 квітня 2019 Новини та події

19 квітня 2019 року кафедра теоретичної та прикладної економіки Університету «КРОК» провела конференцію «Політична та економічна діяльність послів до Австрійського парламенту від Галичини та Буковини в період другої половини ХІХ – початку ХХ століття».

Завідувач кафедри теоретичної та прикладної економіки професор Радіонова Ірина Федорівна розпочала конференцію, привітавши всіх її учасників та наголосивши на важливості теми конференції.

Без сумніву, питання української державності та парламентаризму, які висвітлювалися у виступах студентів та обговорювалися під час дискусії нині постають суперактуальними та конче необхідними. Під час конференції з доповідями виступили 14 студентів, чудово проявивши свої знання та вміння. Крім того, 40 осіб отримали сертифікати учасника. По закінченню конференції планується друк тез виступів.

Університет «КРОК» подарував 6 квитків до Київського національного академічного театру оперети переможцям тестування на знання української економічної історії, яке проводилося в рамках конференції.

Безумовно, розумні й свідомі студенти зі знанням української історії – це майбутнє української держави!

 

Оновлено: П'ятниця, 26 квітня 2019 10:10