Квітневі новини від кафедри дизайну — Університет «КРОК»
Версія для друку

Квітневі новини від кафедри дизайну

18 квітня 2019 Новини та події

Вітаємо всіх учасників, батьків та активних вболівальників нашого конкурсу для творчої молоді «Творчий КРОК до омріяної професії – 2019».

Сьогодні в нас для вас не дві, а цілих три новини!

Перша новина: до числа спонсорів нашого конкурсу увійшла компанія «PLANIKA», що виготовляє красиві, інтелектуальні, екологічні біокаміни. Кожна модель біокаміна «PLANIKA» стає окрасою інтер’єру або екстер’єру, не лише сама по собі граючи роль функціонального об’єкта, а й даруючи естетичне задоволення від використання. Це живе полум’я, що зігріває не тільки простір, а й душі та серця. Пишаємося та радіємо!

Друга новина: за результатами глядацького голосування, що приголомшило нас своєю активністю у соцмережах, став Наумов Артем. Його робота була оцінена найвище. Ми приєднуємося до ваших схвальних відгуків та вітаємо Артема із таким успіхом! І наостанок!

Третя новина: ми чекаємо всіх учасників другого етапу конкурсу в актовій залі Університету «КРОК» 18 травня об 11 годині для урочистого нагородження та вручення сертифікатів, грошових премій та цінних призів!

Творчість – це безмежний простір для яскравих вражень та ідей!

Оновлено: П'ятниця, 19 квітня 2019 09:41