Конкурс «Творчий КРОК до омріяної професії-2019» — Університет «КРОК»
Версія для друку

Конкурс «Творчий КРОК до омріяної професії-2019»

08 квітня 2019 Новини та події

Вітаємо всіх учасників, батьків та активних вболівальників нашого конкурсу для творчої молоді «Творчий КРОК до омріяної професії-2019»!

Кафедра дизайну підготувала дві чудові новини, якими поспішає поділитися!

Перша новина: до числа спонсорів нашого конкурсу потужно приєдналося товариство «Ей.Дж.Ей Трейдінг Україна» — ексклюзивний партнер компанії «Sherwil Williams» в Україні та офіційний дистриб’ютор світових торгових марок — виробників лакофарбової продукції, бездоганних за якістю та унікальних за властивостями і екологічністю.

Саме американська компанія «Sherwil Williams» — найбільший світовий виробник та постачальник лакофарбової продукції, була заснована у 1866 році і на сьогодні є транснаціональною корпорацією з річним оборотом більш ніж 15 млрд дол., яка володіє понад 40 заводами та має більш ніж 5000 приватних фірмових магазинів по всьому світу. Але насамперед для нас це надійний партнер — компанія, яка кожного дня розвивається, планує та формує майбутнє кольору, компанія, яка творить історію, компанія, яка інвестує у майбутнє творчої молоді! Пишаємося та радіємо!

Друга новина: розпочався останній тиждень активного онлайн-голосування за приз глядацьких симпатій. Закликаємо Вас приєднатися, щоб підтримати учасника та його роботу, що припала саме Вам до душі.

Оновлено: Середа, 10 квітня 2019 17:58