Результати XІІ профорієнтаційного табору PROF camp — Університет «КРОК»
Версія для друку

Результати XІІ профорієнтаційного табору PROF camp

01 квітня 2019 Новини та події

30 березня 2019 року завершився XІІ профорієнтаційний табір для школярів PROF camp.

На початку тижня 28 учнів старших класів міста Києва та області прийшли на відкриття табору з важливим питанням: «Ким стати?». Попереду на них чекали шість днів для того, щоб зануритися у світ різноманітних професій та відшукати серед них свою.

Тиждень був насичений цікавими зустрічами та новими знайомствами, свіжими враженнями та позитивними емоціями. Тиждень був наповнений не лише тренінгами, екскурсіями та профорієнтацією, а й шаленою зацікавленістю, з якою наші учасники кожного дня приходили на PROF camp. Хтось отримав для себе багато корисної інформації, хтось з інтересом занурився у роботу великих підприємств, багатьом вдалося зустріти тут нових друзів, але у кожного надовго залишаться приємні спогади про ці весняні канікули. За цей тиждень відбулося чимало: було представлено більш ніж 6 професій, проведено 3 екскурсії до компаній та 5 тренінгів.

На закритті всі учасники із захопленням розповідали про обраний фах під час презентації «Моя професійна мрія». За активну участь та представлення своїх презентацій учасники табору отримали цінні подарунки від компаній-партнерів проекту та Університету «КРОК».

Під час профорієнтаційного табору проводився фотоконкурс у соціальних мережах для учасників. Переможцем конкурсу стала Мірошниченко Світлана, яка отримала круту бананку від Choice – рюкзаки made in UA.

Усі учасники були відзначені під час розіграшу лотереї від Університету «КРОК» – отримали сертифікати на знижку розміром 10% на оплату першого навчального півріччя та пам’ятні подарунки.

Організатори табору висловлюють вдячність партнерам та компаніям, які підтримали проект і долучилися до його реалізації. Щира подяка JuniorБанку, компанії CHOICE, Асоціації випускників Університету «КРОК», Центру розвитку кар’єри Університету, компанії Microsoft Ukraine. Окрему подяку висловлюємо викладачам, спікерам проекту, Савельєву Євгенію, Олені Закревській, Анні Полісученко, Аліні Желепі, Анні Абаніній, Надії Лоліній, Ігорю Румику, Мелько Людмилі, Аліні Гольцевій, Альоні Яремчук. Вітаємо випускників PROF camp та бажаємо професійного розвитку!

Оновлено: Понеділок, 08 квітня 2019 08:58