Професор І.Л. Петрова про «Розвиток інноваційних форм зайнятості та модернізацію соціально-трудових відносин» — Університет «КРОК»
Версія для друку

Професор І.Л. Петрова про «Розвиток інноваційних форм зайнятості та модернізацію соціально-трудових відносин»

25 березня 2019 Новини та події

25 березня 2019 року завідувач кафедри маркетингу та поведінкової економіки Університету «КРОК» доктор економічних наук, професор Ірина Леонідівна Петрова зробила огляд теми «Розвиток інноваційних форм зайнятості та модернізація соціально-трудових відносин» на семінарі «Вплив профспілок на зайнятість населення: спільні стратегії, проблеми та шляхи їх вирішення».

Об’єднання профспілок, організацій профспілок у м. Києві «Київська міська рада профспілок» за підтримки Фонду Фрідріха Еберта (Friedrich Ebert Stiftung) організували та провели семінар «Вплив профспілок на зайнятість населення: спільні стратегії, проблеми та шляхи їх вирішення».

Серед спікерів заходу була і завідувач кафедри маркетингу та поведінкової економіки Університету «КРОК» доктор економічних наук Ірина Леонідівна Петрова. Вона підготувала досить цікавий огляд теми «Розвиток інноваційних форм зайнятості та модернізація соціально-трудових відносин».

Пишаємося тим, що професори нашого Університету не лише докладають зусиль для розвитку нашого навчального закладу, а й діляться своїми знаннями та набутим досвідом поза його межами!

Оновлено: Вівторок, 26 березня 2019 13:42