Авторський семінар від лабораторії управління капіталом і майном кафедри теоретичної та прикладної економіки — Університет «КРОК»
Версія для друку

Авторський семінар від лабораторії управління капіталом і майном кафедри теоретичної та прикладної економіки

12 березня 2019 Новини та події

11 березня 2019 року лабораторія управління капіталом і майном кафедри теоретичної та прикладної економіки нашого Університету провели цікавий практично-орієнтований захід – авторський семінар «Міжнародний досвід інвестицій у комерційну нерухомість: шлях Грузії та перспективи України».

Спікером була запрошена Слава Бояркіна – керівник українського офісу грузинського девелопера Alliance Group, фінансовий консультант і фінансист з 14 річним досвідом. Особливо цінна у плані досвіду складова професійної діяльності – експерт з питань грузинського досвіду розвитку міст (зокрема, Батумі). Її сфера діяльності – безпека ведення бізнесу, вільні економічні зони, гарантії для інвесторів, досвід залучення 10 світових готельєрів у місто зі 180 000 населення.
Пані Слава цікаво, з конкретними прикладами та ілюстраціями, розповіла про особливості процесу інвестування взагалі та в економіку Грузії зокрема, дала свою компетентну оцінку перспективам залучення інвесторів в Україну.
Уважно і захоплено слухали присутні студенти, викладачі та співробітники нашого навчального закладу розповідь про непрості економічні поняття та явища, які спікер семінару виклала зрозуміло, доступно та яскраво. Взагалі, пані Слава вразила учасників семінару не тільки своїми фаховими знаннями та багатим практичним досвідом, але і харизмою справжньої Особистості – цільної, впевненої, але при цьому жіночної та людяної. З теплом говорила вона про свою благодійну справу – допомогу вихованцям сільського дитячого будинку.
Запам’яталося звернення пані Слави до студентів: максимально використовувати можливості навчання для того, щоб бути готовим реалізувати себе у професійному плані на повну потужність. А допомога і підтримка професіоналів неодмінно будуть...
Зустріч стала однією з циклу заходів, які проводить лабораторія кафедри теоретичної та прикладної економіки. Незабаром в КРОК завітають і інші цікаві фахівці-практики, а наші студенти матимуть можливість доторкнутись і відчути «на смак» сутність і особливості сучасних бізнес-процесів.

Завідувач лабораторії управління майном та капіталом
кафедри теоретичної та прикладної економіки  Університету
Віктор Дзюбко

Пропонуємо переглянути фотозвіт

Авторський семінар від лабораторії управління капіталом і майном кафедри теоретичної та прикладної економіки / 11.03.2019

Університет «КРОК» на Flickr.com – зручні фотозвіти для Вас!

Оновлено: Середа, 13 березня 2019 15:13