Тренінг з протидії торгівлі людьми від міжнародної громадської організації «А21» — Університет «КРОК»
Версія для друку

Тренінг з протидії торгівлі людьми від міжнародної громадської організації «А21»

06 березня 2019 Новини та події

22 лютого 2019 року за сприяння відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Шевченківської районної в місті Києві державної адміністрації в читальній залі Університеті «КРОК» відбувся тренінг від міжнародної правозахисної організації «Аболіціоністи 21-го сторіччя» («А21»).

Ця організація проводить системну освітню кампанію з метою підняття рівня обізнаності населення щодо проблеми торгівлі людьми. Особливо увагу компанія приділяє адвокації в галузі захисту від сучасного рабства.

До участі у тренінгу долучились студенти Коледжу економіки, права та інформаційних технологій, а також учні 10 класу Київського ліцею бізнесу. Тренеркою та модератором зустрічі була Катерина Яковенко, провідний координатор з превентивної роботи компанії «А21». Молодь дізналась про сучасні різновиди рабства, ознайомилась з механізмами правового захисту у ситуаціях, наближених до ризику втрати особистої свободи та незалежності людини, тощо.

Щиро дякуємо пані Катерині Яковенко та міжнародній громадській організації «А21» за реалізацію місії профілактики та протидії торгівлі людьми, а також за змістовний, відкритий діалог з учнівською та студентською молоддю.

Пропонуємо переглянути фотозвіт

Зустріч з організацією А21 / КЕПІТ / 22.02.2019

Університет «КРОК» на Flickr.com – зручні фотозвіти для Вас!

Оновлено: П'ятниця, 08 березня 2019 09:49