Екскурсія студентів КЕПІТу до Верховної Ради України — Університет «КРОК»
Версія для друку

Екскурсія студентів КЕПІТу до Верховної Ради України

03 березня 2019 Новини та події

Наприкінці лютого 2019 року студенти Коледжу економіки, права та інформаційних технологій завітали до найбільш історично значимої та доленосної будівлі нашої держави – Верховної Ради України.

Разом зі студентами до цієї зустрічі долучились викладачі Коледжу – Ольга Петрівна Миргородська та завідувач відділення юридичної підготовки, викладач Тетяна Анатоліївна Некіз. Організатором екскурсії стало Студентське наукове товариство КЕПІТу.

Попри досить відповідальну, продовжувану в часі процедуру реєстрації та допуску екскурсантів до парламентської будівлі, студенти отримали максимум нових, позитивних та по-справжньому незабутніх вражень від цієї екскурсії. І цілком виправдано можуть вважати цю подію однією із найяскравіших та значимих у своєму житті.

Цього дня молодь дізналась про історичні витоки становлення та утвердження українського парламентаризму, ознайомились із фундаментальними, висхідними його засадами на світовому рівні. Мали змогу почути найбільш цікаві факти з історії створення цієї масштабної будівлі, особливості її архітектури, важкість та відповідальність самої роботи по збереженню парламентського будинку для прийдешніх поколінь українського народу.

Особливо хвилюючі та яскраві враження студенти отримали під час відвідування головної сесійної зали Верховної Ради, де приймаються найбільш доленосні рішення в житті країни.

Щиро дякуємо Відділу інформаційних ресурсів та відкритих заходів Інформаційного управління Апарату Верховної Ради України за організацію цієї чудової зустрічі для студентської молоді. Дякуємо викладачам Коледжу – Тетяні Анатоліївні Некіз та Ользі Петрівні Миргородській за повсякчасну підтримку студентських ініціатив.

Оновлено: Понеділок, 04 березня 2019 19:25