Студенти КЕПІТу завітали до головного офісу компанії «Майкрософт» в Україні — Університет «КРОК»
Версія для друку

Студенти КЕПІТу завітали до головного офісу компанії «Майкрософт» в Україні

19 лютого 2019 Новини та події

Нещодавно студенти Коледжу економіки, права та інформаційних технологій стали учасниками навчальної, практико-орієнтованої екскурсії до всесвітньо відомої корпорації «Майкрософт». 

Захід відбувся в рамках Місяця Студентського наукового товариства Коледжу. Разом зі студентами до участі в екскурсії долучилася завідувач відділення інформаційних технологій, викладач Коледжу Некіз Тетяна Анатоліївна.

У головному українському офісі цієї інноваційної та без перебільшень лідируючої на ринку інформаційних технологій компанії студенти по-справжньому відчули важливість та актуальність вибору своєї майбутньої професії. Адже через деякий час вони долучаться до фахової діяльності з програмної інженерії та комп’ютерних наук.

Цього дня студенти мали змогу поспілкуватися з працівниками компанії, відвідати цікаві майстер-класи та лекторії, побачити зсередини роботу корпорації. Студенти переконалися, що пріоритетами компанії на сьогодні є просування таких технологічних рішень, що забезпечуватимуть кожній особистості безмежні можливості для навчання, саморозвитку, творчості. Інноваційні інформаційні продукти корпорації «Майкрософт» максимально сприяють формуванню відкритого інформаційного простору із загальнодоступними інструментами для спілкування, обміну інформацією і головне – загального прогресу людства. Ці близькі та далекі горизонти корпорації не могли не надихнути студентів до активнішого розвитку в рамках обраної професії.

Щиро дякуємо ТОВ «Майкрософт Україна» за чудову та незабутню зустріч та сподіваємося на подальшу плідну співпрацю.

 

Оновлено: Середа, 20 лютого 2019 11:17