«Під зорями Індії»: студенти спеціальності «Туризм» відвідали вечір індійської культури — Університет «КРОК»
Версія для друку

«Під зорями Індії»: студенти спеціальності «Туризм» відвідали вечір індійської культури

19 лютого 2019 Новини та події

15 лютого 2019 року студенти 2–3 курсів спеціальності «Туризм», учасники наукового гуртка «Спадщина ЮНЕСКО як туристичний ресурс», разом з Мелько Людмилою Федорівною, завідувачем кафедри туризму, керівником гуртка, відвідали вечір індійської культури «Під зорями Індії», організований Індійським культурним центром на базі Посольства Індії в Україні.

Програма була надзвичайно насиченою. Відвідувачі заходу поринули в казковий світ індійської музики, танців, вокалу. На сцені демонстрували свою майстерність багато митців, серед яких: Народний театр індійського класичного танцю «Накшатра», театр санскриту «Раматі», відомий виконавець індійських класичних танців та вокалу Сергій Журавльов. Цікаво було слухати індійський варіант казки про лисицю та журавля на санскриті у виконанні акторів в індійських костюмах.

Вражає просвітницька діяльність Індійського культурного центру щодо популяризації індійської культури за підтримки Посольства Індії в Україні. На базі Посольства постійно працює школа йоги, яку проводить друг і партнер Університету «КРОК» Кумар Ананда, викладач йоги та індійської культури. У фойє представлена виставка предметів мистецтва, малюнків учасників арт-класу «Пушпалая», куди запрошують усіх бажаючих познайомитись із різними видами індійського живопису.

Щиро дякуємо Індійському культурному центру та Посольству Індії в Україні за можливість ближче познайомитися з унікальною індійською культурою!

Кафедра туризму висловлює глибоку вдячність нашому другу і партнеру Вертегелу Андрію Григоровичу, президенту громадської організації «Київський слов’янський університет», завдяки якому ми долучилися до такого прекрасного дійства!

Пропонуємо переглянути фотозвіт

«Під зорями Індії»:   відвідування вечора індійської культури / Туризм  / 15.02.2019

Університет «КРОК» на Flickr.com – зручні фотозвіти для Вас!

Оновлено: Середа, 20 лютого 2019 11:04