Туристична вітальня від Кумара Ананди: «Індія як туристична країна» — Університет «КРОК»
Версія для друку

Туристична вітальня від Кумара Ананди: «Індія як туристична країна»

18 лютого 2019 Новини та події

11 лютого 2019 року студенти 1–4 курсів спеціальності «Туризм» стали учасниками унікальної туристичної вітальні, яку проводив Кумар Ананда – викладач з йоги та індійської культури Індійського культурного центру (Посольство Індії в Україні), магістр з йоги та з міжнародного бізнесу (МВА), який має 10-річний досвід роботи в якості консультанта з корпоративної йоги у різних організаціях.

Тема надзвичайно захоплююча – туризм в Індії! Хто не знає унікальний спадок цієї казкової країни! Проте мова йшла не тільки про ресурси та образи, відомі з дитинства. Почесний гість представив Індію через сферу туризму, познайомив майбутніх фахівців не лише з ресурсами, але й з сучасним статистичним матеріалом, який демонструє потужний розвиток туризму в країні.

Кумар Ананда продемонстрував чудові педагогічні здібності, залучаючи студентів до бесіди, обговорення, висловлення власної думки, вражень. Цікавими були запитання присутніх щодо його особистого шляху у розвитку самопізнання та кар’єри. Кумар Ананда вразив присутніх знаннями п’яти мов, серед яких хінді, англійська, санскрит.

Гість на прохання студентів проспівав індійські мантри, а студенти та викладачі на прохання гостя куплет із пісні «Як тебе не любити, Києве мій».

Мелько Людмила Федорівна – завідувач кафедри туризму щиро подякувала Кумару Ананді за професійну розповідь та запросила до подальшої співпраці.

Кафедра туризму висловлює глибоку вдячність Архипчук Ірині Вікторівні – фінансовому директору Університету «КРОК» за ініціативу та організацію зустрічі!

Дякуємо Каспаровій Тамарі Едуардівні – викладачу англійської мови Управління міжнародного співробітництва за професіоналізм, участь у проведенні заходу та усім учасникам туристичної вітальні за глибоке зацікавлення темою заходу!

Оновлено: Вівторок, 19 лютого 2019 13:27