Вчи англійську! Будь у тренді! — Університет «КРОК»
Версія для друку

Вчи англійську! Будь у тренді!

14 лютого 2019 Новини та події

14 лютого 2019 року відбулася зустріч викладацького колективу кафедри іноземних мов та загальноосвітніх дисциплін з п. Шоном Харті, засновником та генеральним директором освітньої організації Dinternal Education Pearson.

Пан Харті відомий своєю активною позицією та великим досвідом у просуванні сучасних інноваційних форм вивчення англійської мови. Як людину творчу та креативну його не тільки цікавлять сучасні тенденції у вивченні англійської мови, але також йому принципово важливий зворотний зв’язок з українськими викладачами-практиками англійської мови.

Під час цієї поїздки пан Шон Харті відвідав тільки наш Університет. Кафедра зацікавила його своїми проектами, в яких активно брали участь представники офісу Pearson в Києві.

На зустрічі було обговорено широкий спектр питань, починаючи від уявлення гостя про розвиток середньої та вищої шкіл України, його враження від динаміки зростання кафедри іноземних мов та загальноосвітніх дисциплін та Університету «КРОК» у цілому, вміння наших викладачів мислити креативно та відповідати сучасним вимогам.

Гість запропонував надати Університету базу для проведення об’єктивного незалежного діагностування рівня володіння англійською мовою студентів і викладачів на основі програми KROK-SUCCESS.

Сьогодні основоположними є гнучкі вміння, тобто soft skills, які дають студентам ключ в успішне майбутнє, формують високу конкурентоспроможність та цінність спеціаліста на міжнародному ринку праці.

 

Оновлено: П'ятниця, 15 лютого 2019 16:37