Екскурс графічними матеріалами для студентів-дизайнерів — Університет «КРОК»
Версія для друку

Екскурс графічними матеріалами для студентів-дизайнерів

12 лютого 2019 Новини та події

11 лютого 2019 року завідувач кафедри дизайну Лоліна Надія Анатоліївна провела студентам 1 курсу екскурс у різноманіття графічних матеріалів, які застосовуються в арсеналі дизайнера.

Завідувач кафедри дизайну Лоліна Надія Анатоліївна для студентів 1 курсу провела цікавий екскурс у різноманіття графічних матеріалів, які застосовуються в арсеналі дизайнера. Наприкінці зустрічі відбувся майстер-клас з акварельних технік «a la prima» та «grisaille». Студенти відкрили для себе чимало корисної інформації, зокрема:

  • не варто одразу скуповувати половину художнього магазину, на початковому етапі достатньо мати базові кольори та матеріали, у межах необхідного і достатнього;
  • не варто ігнорувати оволодіння графічними техніками, адже як би не насувався на нас і на сферу дизайну середовища зокрема технічний прогрес, проект, відмальований від руки, який показує майстерність автора, буде цінуватися завжди і цінуватися високо.

Відмальований проект, тонка графічна культура – це не просто зображення вашого задуму як результату, це завжди траекторія вашої думки, примхливий шлях мислення та, зрештою, те, чого не вхопиш комп'ютерною програмою, це – рух.

Подібні майстер-класи та творчі зустрічі є невід'ємною складовою навчального процесу студентів спеціальності «Дизайн», адже лише поєднання теорії та практики може гарантувати появу висококваліфікованого спеціаліста-дизайнера у професійному середовищі.

Оновлено: Четвер, 14 березня 2019 16:34