Відкриття наукового гуртка на кафедрі туризму — Університет «КРОК»
Версія для друку

Відкриття наукового гуртка на кафедрі туризму

12 лютого 2019 Новини та події

7 лютого 2019 року для студентів 2–3 курсів спеціальності «Туризм» на кафедрі туризму відкрився науковий гурток «Спадщина ЮНЕСКО як туристичний ресурс».

Керівник гуртка – Мелько Людмила Федорівна, завідувач кафедри туризму, географ, кандидат педагогічних наук, доцент.

Студенти познайомилися з основними конвенціями про охорону спадщини ЮНЕСКО, про роль туризму в популяризації пам’яток, намітили план роботи, визначилися з темами та заходами.

Тема охорони спадщини ЮНЕСКО для кафедри туризму не нова. Університет «КРОК», кафедра туризму активно співпрацюють з Національним Києво-Печерським історико-культурним заповідником, особливо з відділом міжнародного співробітництва (підписаний договір про співпрацю). Восени 2018 року кращі студенти у якості волонтерів допомагали в організації Міжнародного семінару керівників об’єктів всесвітньої спадщини ЮНЕСКО «Жива релігійна спадщина всесвітнього значення – спільне управління та стале використання», організатором якого став Національний Києво-Печерський історико-культурний заповідник за сприяння Міністерства культури України.

Тематика дослідження надзвичайно актуальна. Було цікаво спостерігати, як в учасників гуртка горять очі від задоволення та захоплення!

Дякуємо всім учасникам та організаторам заходу за творчу співпрацю!

Оновлено: Понеділок, 18 лютого 2019 16:26