В гостях у КРОКівців туроператор «SunНolidays» — Університет «КРОК»
Версія для друку

В гостях у КРОКівців туроператор «SunНolidays»

08 лютого 2019 Новини та події

 5 лютого 2019 року для студентів спеціальності «Туризм» у рамках програми «Школа професійного зростання для майбутніх фахівців туристичної сфери» відбулася зустріч з Наталією Медведєвою – директором туристичного підприємства «SunНolidays».

Зустріч відкрила Мелько Людмила Федорівна – завідувач кафедри туризму, яка наголосила на важливості практико-орієнтованої підготовки для майбутньої професійної діяльності та представила студентам 1–4 курсів справжнього професіонала своєї справи.

Пані Наталія надзвичайно цікаво розповіла про діяльність туристичної компанії, яка спеціалізується, насамперед, на дитячому та молодіжному туризмі.

«SunНolidays» – це туроператор, який організовує не тільки екскурсійні тури, але й відпочинок з вивченням англійської мови в міжнародних таборах за спеціальними програмами навчання в Європі: Великій Британії, Болгарії, на Мальті та ін. Популярністю користуються екскурсійні тури Європою: до Австрії, Франції, Італії, країн Бенілюксу, Прибалтики тощо.

Студентам особливо корисно було послухати про особливості організації роботи туристичного підприємства, посадові обов’язки працівників, специфіку роботи з різними клієнтами, важливість знайти надійних клієнтів, ризики та персональну відповідальність за діяльність команди.

Студенти слухали, затамувавши подих, а потім поставили численні запитання та виявили бажання вже спробувати свої сили помічниками менеджера.

Пані Наталія щиро запросила всіх бажаючих до співпраці.

Кафедра туризму висловлює глибоку вдячність Наталії Медведєвій за надану інформацію і професіоналізм та запрошує до подальшої співпраці!

 

 

Оновлено: П'ятниця, 08 лютого 2019 21:02