Навчально-виробнича практика студентів спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» — Університет «КРОК»
Версія для друку

Навчально-виробнича практика студентів спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування»

06 лютого 2019 Новини та події

З 14 по 28 січня 2019 року студенти спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» проходили навчально-виробничу практику.

Керівники практики доценти Плетенецька С.М. та Румик І.І. організували цікаву та пізнавальну програму. За сприяння ЦРК було організовано майстер-класи «Фінансовий менеджер», «Банківський службовець» та «Економіст». Надзвичайно корисними були екскурсії в Приватбанк та ПАТ «Кредобанк», де студенти дізналися, як працює банківська установа, ознайомилися зі структурою відділення банку, посадовими обов’язками та основними банківськими операціями.

Доцентом Румиком І.І. було проведено майстер-клас з визначення окупності реальних інвестиційних проектів на прикладі Євро-2012 та тренінг «Фінансовий трейдер» з отриманням компетенцій з прийняття виважених інвестиційних управлінських рішень.

Доцент Плетенецька С.М. провела тренінг «Договір страхування», де розглядалися проблеми організації страхових відносин в Україні та побудови страхового бізнесу на прикладі провідних страхових компаній.

За результатами практики студенти підготували і захистили звіти у формі презентацій.

Оновлено: Четвер, 17 червня 2021 15:35