Інтелектуально-розважальний проект «Speaлкуємо» — Університет «КРОК»
Версія для друку

Інтелектуально-розважальний проект «Speaлкуємо»

06 лютого 2019 Новини та події

Цього навчального року на YouTube-каналі KROK University з'явилось нове інтелектуально-розважальне шоу під час якого глядачі можуть пересвідчитися у тому, що вивчати англійську мову не лише корисно, а й цікаво.

Мета інтелектуально-розважальної рубрики «Speaлкуємо» – допомогти у вивченні всіх тонкощів англійської мови таким чином, щоб це було зручно, цікаво та доступно.

Університет «КРОК» – це кращий приватний Університет країни ось уже впродовж 4-х років, тому що завжди орієнтований на студента та на сучасні тенденції в освіті та житті. Тож і не дивно, що саме в нашому навчальному закладі відбувається чимало цікавих проектів для саморозвитку та вдосконалення професійних навичок, як студентів, так і абітурієнтів. Як приклад, відео-рубрики у соціальних медіа нашого навчального закладу, які допомагають майбутнім вступникам готуватися до найнапруженішого етапу в їх житті: до вступної кампанії.

Нові відео, разважального та інтелектуалоьного характеру, з'являються на каналі щотижня, найближчим часом плануються нові рубрики, присвячені важливій для кожного вступника темі – зовнішнього незалежного оцінювання.

Чекаємо на нових підписників у соціальних мережах Університету «КРОК»!

 
 
 
 
Оновлено: Понеділок, 22 квітня 2019 19:00