Academy of Mass Media 2018 — Університет «КРОК»
Версія для друку

Academy of Mass Media 2018

19 грудня 2018 Новини та події

З 19 листопада по 7 грудня 2018 року в Університеті «КРОК» проходив проект від Студентської проектної групи SPG – Academy of Mass Media.

Проект мав на меті надати новим учасникам можливість розвитку та професійного навчання в галузі журналістики, тобто підготувати команду студентів, які залучатимуться до рекламної та проектної роботи Університету, братимуть участь у заходах Університету та Коледжу у якості журналістів, проводитимуть огляд заходів, зніматимуть відеорепортажі.

Активні, творчі студенти долучилися до проекту, аби поспілкуватися з досвідченими людьми і дізнатися більше про медіа, отримати нові навики у сфері журналістики.

Ці три тижні були наповнені цікавими зустрічами та новими знайомствами, свіжими враженнями та позитивними емоціями. Учасники мали унікальну можливість не тільки отримати теоретичні знання, а також спробувати себе на практиці в багатьох ремеслах. Хтось відкрив у собі сценариста, хтось блогера, а хтось навчився знімати відеорепортажі. Родзинкою стала екскурсія наших учасників до «1plus1 Media», за що ми вдячні Асоціації випускників Університету «КРОК».

На закритті проекту всі учасники захищали свої роботи у вигляді есе та відеоробіт. Активні учасники отримали подарунки та сертифікати про завершення навчання в Academy of Mass Media.

Ми щиро вдячні спікерам, які брали участь у проекті, а учасникам бажаємо натхнення та більше реалізованих ідей!

Пропонуємо переглянути фотозвіт

Закриття проекту «Academia of Mass Media» /07.12.2018

 

Університет «КРОК» на Flickr.com – зручні фотозвіти для Вас!

Оновлено: Четвер, 20 грудня 2018 09:39