Подарунок від «MELOS MANIA» для екологічно активних студентів Коледжу — Університет «КРОК»
Версія для друку

Подарунок від «MELOS MANIA» для екологічно активних студентів Коледжу

14 грудня 2018 Новини та події

11 грудня 2018 року у вокальній студії «MELOS MANIA» відбувся перший урок з курсу професійного вокалу від співвласника, керівника студії Володимира Дживи (випускник Коледжу 2008 р. за спеціальністю «Право») та педагога студії Христини Козак.

Цього разу в рамках святкування Місяця екології в Коледжі «MELOS MANIA» презентувала для екологічно активних студентів унікальну можливість пройти сертифікований місячний курс з професійного вокалу. Володаркою такого чудового подарунка стала наполеглива та старанна студентка, заступник голови ЕКО «ЛОТОС» Олександра Ковальова.

Про свої емоції після першого уроку розповіла педагог вокальної студії Христина Козак: «З Олександрою приємно займатися. Вона талановита і старанна учениця, має гарні вокальні дані».

Про ЕКО «ЛОТОС» і Коледж своїми думками з нами поділився керівник студії Володимир Джива: «У Коледжі зароджується особистість на майбутнє. Він надає можливість професійно навчатися з найкращими викладачами, а також розвивати свою особистість за різними напрямками. Не секрет, що «КРОК» має багато талановитих студентів, більшість з яких просто не знають, що вони такими є. Завдяки багатьом проектам, зокрема і ЕКО «ЛОТОС», відкриваються такі талановиті студенти, як Олександра Ковальова, яка вже на першому уроці з вокалу показала свій співочий талант. Головне – не соромитися того, що в тебе є всі дані для того, щоб робити щось корисне та цікаве для себе і для людей. Дякую Коледжу за довіру і до наступних зустрічей».

Висловлюємо вдячність студії «MELOS MANIA» та особисто Володимиру Дживі за надану можливість, постійну підтримку та дружбу, щиро бажаємо подальшого процвітання та успіху.

Пропонуємо переглянути фотозвіт

IMG_4607

 

Університет «КРОК» на Flickr.com – зручні фотозвіти для Вас!

Оновлено: П'ятниця, 14 грудня 2018 21:00