Святкові урочистості з нагоди підбиття підсумків Місяця екології в Коледжі — Університет «КРОК»
Версія для друку

Святкові урочистості з нагоди підбиття підсумків Місяця екології в Коледжі

07 грудня 2018 Новини та події

30 листопада 2018 року відбулося урочисте підбиття підсумків традиційного Місяця екології в Коледжі. Організатором заходу став Екологічний Клуб Однодумців «ЛОТОС».

Особливо приємно, що вельмиповажним журі, яке мало визначити долю переможців Місяця екології, стали студенти та випускники Коледжу, актив ЕКО «ЛОТОС»: Євгенія Гричик, голова ЕКО «ЛОТОС» 2013-2015 рр., «Зірка КРОКу – 2016», зараз – економіст з фінансової роботи в дубайській авіакомпанії «Click Aviation Network»; Валерія Давиденко, Міс Коледжу – 2017, голова розважального комітету Студентської ради Коледжу; Наталія Руліковська, заступник голови ЕКО «ЛОТОС» 2013-2015 рр., «Зірка КРОКу – 2016», нині – старший методист кафедри маркетингу та поведінкової економіки; Євгеній Савельєв, менеджер з маркетингу департаменту зв’язків з громадськістю та реклами Університету «КРОК», керівник студентської проектної групи «SPG», «Зірка КРОКу»; Каріна Цирин, почесна голова ЕКО «ЛОТОС», Віце-міс Коледжу – 2017, методист відділення загальноосвітньої підготовки Коледжу.

Захід модерували чарівні ведучі – студенти II курсу Коледжу Дар’яна М’ятних та Влад Глижін, а також члени правління ЕКО «ЛОТОС» в особі його голови Анни Черновської, заступника голови ЕКО «ЛОТОС» Олександри Ковальової, заступника директора Коледжу з наукової та методичної роботи І.В. Рибак.

Для визначення ключових переможців Місяця екології ще на початку листопада всі групи за жеребкуванням отримали фінальні завдання до підбиття підсумків Місяця екології. Їм необхідно було підготувати соціальні відеоролики на екологічну тематику, а також власний танцювальний номер. Усі групи чудово виконали поставлені завдання.

Свято було сповнене багатьох сюрпризів та подарунків від близьких друзів Коледжу та ЕКО «ЛОТОС». Зокрема, глядачі мали змогу насолодитись епатажним та чарівним танцювальним номером від неповторної Аліни Гольцевої, випускниці Коледжу, нині – юрисконсульта юридичного відділу Університету, стипендіатки АВУ «КРОК», креативної, творчої тренерки з підготовки танцювальних номерів, що були презентовані під час заходу.

Крім того, випускник Коледжу 2008 р. спеціальності «Право» Володимир Джива, в минулому головний редактор, спортивний оглядач, кореспондент, фотограф, дизайнер газети «NEWSPAPER «КРОК» AND «КЕПІТ» ABOUT SPORT», «Золоте серце Коледжу», провідний юрисконсульт, співвласник, керівник вокальної студії «MELOS MANIA», подарував унікальну можливість пройти сертифікований курс професійного вокалу в його студії. Цей чудовий подарунок отримала заступник голови ЕКО «ЛОТОС» Олександра Ковальова, талановита юна виконавиця, а також наполеглива та старанна студентка.

А ще випускник Коледжу 2008 р. спеціальності «Право» Денис Дегтяренко, сьогодні – високопрофесійний фотограф столичної студії, презентував сертифікат на професійну фотосесію групі, що створила найкращі фото в конкурсі «My mini friend».

ЕКО «ЛОТОС» не залишив поза увагою жодного зі студентів-активістів Місяця екології: почесні нагороди, сюрпризи, смаколики, стильні «КРОКівські» дрібнички отримали переможці в різноманітних номінаціях, а саме: «За активну участь та першокласний team-building в еко-квесті Місяця екології»; «За красу, вишуканий та екологічний стиль в «зелений день» Місяця екології (Green Look»); «За участь у фотовиставці та конкурсі «My mini friend», «За підтримку справжньої дружби з тваринами»; «За найоригінальніше фото та переможець номінації «Глядацькі симпатії»; «За небайдужість, неоціненний внесок та безкорисливе прагнення зберегти довкілля в День врятованого дерева»; «За жагу до перемоги та небайдужість до проектів ЕКО «ЛОТОС»; «Найактивніша група в екологічних майстер-класах»; «За креативний підхід до виконання творчого завдання ECO Movie». Також у рамках урочистостей були титуловані «Еко-Міс 2018» та «Еко-Містер – 2018», що стануть рекламним обличчям на сторінках соціальних мереж ЕКО «ЛОТОС».

У загальному підсумку рішенням вельмиповажного журі головні номінації були розподілені таким чином: за перемогу в конкурсі «Найкраще соціальне відео на екологічну тематику» нагороджена група ІПЗР; за перемогу в танцювальному конкурсі Місяця екології нагороджена група ГРСб; дипломом за 3 місце та прецікавою грою «УНО» нагороджена група ІПЗІ; дипломом за 2 місце та грою «Твістер» – група КН; дипломом за 1 місце, грою «Монополія» та подарунковим сертифікатом від Національного музею води нагороджено групу ІПЗР.

ЕКО «ЛОТОС» також подякував усім причетним до урочистостей за підтримку, а особливо студентам II курсу Леву Кравцову та Владиславу Ключкею за допомогу в технічному супроводі урочистостей; лідерці студентської медіа-групи (КМG) Анастасії Наконечній; очільникові студентської проектної групи (SPG) Євгенію Савельєву, а також департаментові зв’язків з громадськістю та реклами; чудовій Валерії Давиденко – голові розважального Комітету Студентської ради Коледжу.

Пропонуємо переглянути фотозвіт

Концерт на честь закриття місяця ЕкоЛотосу / ЕкоЛотос / КЕПІТ / 30.11.2018

 

Університет «КРОК» на Flickr.com – зручні фотозвіти для Вас!

Оновлено: Понеділок, 10 грудня 2018 11:30