Студенти КЕПІТу відвідали цикл майстер-класів з працевлаштування — Університет «КРОК»
Версія для друку

Студенти КЕПІТу відвідали цикл майстер-класів з працевлаштування

04 грудня 2018 Новини та події

Упродовж листопада 2018 року cтуденти Коледжу відвідували лекції в Київському міському Центрі роботи з жінками: «Працевлаштування: поради, консультації, допомога».

Під час першої лекції, а саме 13 листопада студенти ознайомилися з правильним написанням резюме для того, щоб знайти успішну вакансію і, в подальшому, високооплачувану посаду. Резюме – необхідний засіб пошуку роботи, бо саме цей документ презентує тебе перед зустріччю на співбесіді.

Друга лекція, (20 листопада) була не менш цікавою, тому що обговорювали «Як успішнішо пройти співбесіду (підготовка, види, секрети, поради)». Саме успішні ключі проходу цього нелегкого етапу розповів представник Київського Центру зайнятості, який допомагає людям знайти роботу та влаштуватися в житті.

Третя зустріч (27 листопада) була безпосередньо спрямована на роботу та трудовий договір – це дуже важлива частина для кожного громадянина України.

Отже, лекції дійсно були корисними!

Студенти тепер точно знають все про працевлаштування, що і як писати про себе в резюме, як вести себе на співбесіді.

Дякуємо Корж Тетяні Леонідівні, інспектору з кадрів, співробітнику Центру по працевлаштуванню, та адміністрації Коледжу за можливість отримувати знання майбутнього кваліфікованого фахівця і вміння застосовувати їх в подальшому при працевлаштуванні!

Оновлено: П'ятниця, 07 грудня 2018 16:59