Міжнародний день толерантності в Коледжі: ЕКО «ЛОТОС» провів тематичний круглий стіл — Університет «КРОК»
Версія для друку

Міжнародний день толерантності в Коледжі: ЕКО «ЛОТОС» провів тематичний круглий стіл

04 грудня 2018 Новини та події

16 листопада в Міжнародний день толерантності (терпимості) в рамках проектних заходів Місяця екології в Коледжі відбувся круглий стіл «Людина і всесвіт: проблеми сучасної екологічної етики».

Організатором заходу виступив Екологічний клуб однодумців «ЛОТОС». Наукове керівництво підготовкою студентів та безпосереднє модерування роботи круглого столу здійснювала викладач Коледжу Ольга Петрівна Миргородська.

На початку заходу з надихаючою промовою виступила директор Коледжу Людмила Петрівна Сумбаєва, яка наголосила на ключовій цінності сьогодення – збереженні життя на Землі. І кожен студент, якому не байдужа подальша доля нашої планети, прийшов на цей захід, щоб висловити свою думку. Усі, хто виступав на заході, пропонували власне бачення та способи вирішення екологічних проблем сучасності. Кожен спікер дуже ретельно готувався до виступу, відчувався командний характер роботи та креативність підготовки, відбувалася жвава та захоплююча дискусія.

Наприкінці заходу всі учасники круглого столу отримали іменні сертифікати, що засвідчують їх свідому екологічну позицію та активну участь у просуванні прогресивних ідей екологічної етики в сучасному світі.

Пропонуємо переглянути фотозвіт

Круглий стіл «Міжнародний день терпимості і толерантності» / 16.11.2018

Університет «КРОК» на Flickr.com – зручні фотозвіти для Вас!

Оновлено: Середа, 05 грудня 2018 16:18