Візит польської делегації до Університету «КРОК» — Університет «КРОК»
Версія для друку

Візит польської делегації до Університету «КРОК»

25 жовтня 2018 Новини та події

20 жовтня 2018 року до Університету «КРОК» завітали почесні гості – делегація з Польщі.

До Університету «КРОК» завітали члени Комісії спільних навчальних програм на юридичному факультеті Економіко-гуманітарного університету в Варшаві: професор званий, доктор габітольований Вітольд Гуральский (керівник групи), професор званий, доктор габітольований Даріуш Макілла (член групи). А також представники адміністрації Економіко-гуманітарного університету в Варшаві: Кароль Ковальчик (директор з маркетингу), Ірена Ільцевич (керівник приймальної комісії).

Зустрічали почесних гостей перший проректор Університету «КРОК», доктор фізико-математичних наук Кучко Андрій Миколайович, проректор з міжнародних зв’язків, доктор політичних наук, професор Ткач Дмитро Іванович, декан юридичного факультету професор, заслужений юрист України Француз Анатолій Йосипович, проректор Університету «КРОК», кандидат юридичних наук, професор Володимир Казимирович Гіжевський.

Метою візиту було подальше обговорення проекту програми спільного навчання за спеціальністю «Право».

Під час зустрічі також було обговорено питання:

1. Презентації освітніх програм за спеціальністю «Право», що здійснюються в обох університетах. У тому числі презентація нових спеціальностей в Економіко-гуманітарному університеті в Варшаві «Міжнародне право та європейські установи».

2. Визначення складу груп, відповідальних за виконання Угоди, включаючи Комісію з якості освіти та Комісію оцінювання якості освіти згідно з § 4 Угоди.

3. Обговорення адміністративних процедур (здійснення прийому студентів, обробка документів), пов’язаних з виконанням Угоди, та визначення людей для робочих контактів у цій сфері.

Щиро дякуємо польським колегам за візит та сподіваємося на плідну співпрацю!

Пропонуємо переглянути фотозвіт

Візит польської делегації до Університету / 20.10.2018

Університет «КРОК» на Flickr.com – зручні фотозвіти для Вас!

Оновлено: Понеділок, 20 травня 2019 17:55