Туризм з нагоди Всесвітнього дня туризму 2018 року — Університет «КРОК»
Версія для друку

Туризм з нагоди Всесвітнього дня туризму 2018 року

16 жовтня 2018 Новини та події

Для студентів спеціальності «Туризм» вересень традиційно був насичений практико-орієнтованими заходами з нагоди Всесвітнього дня туризму, 27 вересня, та в рамках програми «Школа професійного зростання для майбутніх фахівців туристичної сфери». Хотілося побільше встигнути, побачити з огляду на комфортні умови для проведення екскурсій.

5 вересня 2018 року студенти 1 курсу спеціальності «Туризм» у якості майбутніх фахівців з туризму стали учасниками свого першого заходу – автобусної оглядової екскурсії по Києву, яку проводила директор турпідприємства «Київград-Тур» Колток Лариса Анатоліївна, багаторічний партнер Університету «КРОК». Екскурсовод не тільки познайомила студентів з історією стародавнього Києва, а й зупинилася на методичній складовій подібних заходів. Студенти познайомилися з численними пам’ятками історії та культури древнього міста, побували на набережній, проїхалися старовинним Подолом.

7 вересня 2018 року всі, хто любить східну культуру, побували на унікальному фестивалі «Дні Японії», організованому на базі Київського політехнічного інституту ім. Ігоря Сікорського за підтримки дипломатичного корпусу. Слід зазначити, що цей проект уже п’ять років «подорожує» Україною, побувавши у Львові, Одесі, Дніпрі та Вінниці. Урочисте відкриття свята відбулося виступом Посла Японії в Україні Сумі Сікегі. Незабутнє враження справили майстер-класи: з японських танців, японської боротьби, японської мови та каліграфії, чайної церемонії під відкритим небом за підтримки чайної школи Урасенке, з приготування ролів (майстер-клас від ресторану «Murakami») та ін. Дивовижно виглядали макети найвизначніших споруд Японії, які занесено до списку Всесвітньої спадщини ЮНЕСКО.

Пропонуємо переглянути фотозвіт

Студенти спеціальності "Туризм" відвідали "День Японії" / Туризм / 7.09.2018

Університет «КРОК» на Flickr.com – зручні фотозвіти для Вас!

13 вересня 2018 року студенти 1 та старших курсів вирушили у традиційну мандрівку до Качанівки та Соколиного хутора, що на Чернігівщині. У цьому році екскурсія почалася з визначної події – ми були першими екскурсантами, які відвідали унікальний Музей залізниці у Парафіївці, з нагоди 100-річчя «Південна залізниця. Качанівка», створений багатогранно талановитою людиною – Черепом Миколою, директором центру агротуризму на Чернігівщині «Соколиний хутір», та його однодумцями. Екскурсія палацом та парком славнозвісної Качанівки – Національним історико-культурним заповідником – була захоплюючою. Перипетії історії, неймовірні краєвиди Качанівки просто вражають, особливо тих, хто вперше сюди приїздить. Потім за традицією прямуємо в гості до Миколи Миколайовича Черепа, до Соколиного хутора. Зустріч з цією унікальною людиною, закоханою в Україну та свою справу, справляє на студентів приголомшливе враження. Микола Миколайович є прикладом людяності, патріотизму і величезного професіоналізму. Лекція-бесіда про туристичний бізнес, власну справу, кінний театр, захоплення, екскурсії етнографічними музеями, спілкування, все це – «Соколиний хутір та його мешканці». Що може бути кращим для початку «Вступу до фаху», як не відвідування Качанівки як унікальної пам’ятки природи, історії та культури та Соколиного хутору як прикладу улюбленої туристичної справи, щоб захопитися професією назавжди! Качанівка-Соколиний хутір - 2018 / Туризм / 13.09.2018

Університет «КРОК» на Flickr.com – зручні фотозвіти для Вас!

25 вересня 2018 року для студентів 4 курсу у співпраці з Асоціацією випускників «КРОКу» відбулася професійна студія, захоплюючий майстер-клас від бізнес-консультанта Сбродової Марини Германівни «Психологія продажу у туризмі», де студенти познайомились з особливостями продажу як мистецтвом.

28 вересня 2018 року, у Всесвітній день туризму, студенти 2-4 курсів вирушили на потужний майстер-клас «Методичні родзинки автобусної екскурсії» за маршрутом «Київ – Батурин – Київ». Проводила методичну практико-орієнтовану екскурсію наша неперевершена Колток Лариса Анатоліївна («Київград-Тур»), яка протягом екскурсійного дня не тільки вміло демонструвала знання багатющого історичного матеріалу, але й ділилась методичними наробками, підходами, секретами вдалого проведення подібних заходів. Учасники екскурсії відвідали Цитадель Батуринської фортеці, Музей воскових фігур «Гетьмани Батурина», Палац гетьмана Кирила Розумовського. Незабутньою була екскурсія до музею «Вітрила Міклухо-Маклая», де екскурсанти познайомилися з життям та діяльністю всесвітньо відомого мандрівника Миколи Миклухо-Маклая, батько якого мав українське коріння. Засновниками музею є Надія та Олександр Міклухо-Маклаї, партнери нашого закладу, які у 2014 році були співорганізаторами країнознавчого просвітницького фестивалю «Діалог культур: країни Америки, Австралія та Океанія» в Університеті «КРОК» для шкіл-партнерів, студентів, молоді. Учасниками подорожі були також співробітники, випускники Університету «КРОК», закохані у туризм!

Щиро дякуємо кафедрі туризму, друзям, колегам, партнерам, усім студентам, які активно долучилися до туристичних заходів з нагоди Всесвітнього дня туризму!

Пропонуємо переглянути фотозвіт

Екскурсія до Батурину з нагоди Дня туризму / Кафедра туризму / 27.09.2018

Університет «КРОК» на Flickr.com – зручні фотозвіти для Вас!

Оновлено: Середа, 21 листопада 2018 15:14