Зустріч студентського активу та адміністрації Університету — Університет «КРОК»
Версія для друку

Зустріч студентського активу та адміністрації Університету

12 жовтня 2018 Новини та події

11 жовтня 2018 року в актовій залі Університету «КРОК» відбулась зустріч адміністрації та студентського активу з метою налагодження більш тісної співпраці.

Зустріч проходила у форматі дружнього діалогу під час якого студенти-активісти мали змогу безпосередньо поспілкуватися з адміністрацією Університету у складі першого проректора Кучка Андрія Миколайовича, проректора з науково-педагогічної роботи (корпоративне управління) Наконечної Наталії Василівни, проректора з науково-педагогічної роботи (навчальна робота) Літвін Наталії Миколаївни та помічника проректора з науково-педагогічної роботи (навчальна робота) Гаркуші Віктора Володимировича.

Вступне слово взяв перший проректор Університету. Він розпочав з того, що подібні зустрічі є вагомою складовою підвищення якості освіти (покращення навчального процесу та позанавчального виховання) та свідченням демократичності нашого Університету.

Проректор з науково-педагогічної роботи (корпоративне управління) Наконечна Наталія Василівна, привітала студентський актив з успішним першим місяцем навчання та зазначила, що адміністрація Університету завжди відкрита до обговорення організаційних питань, саме тому продовжує традиційні зустрічі зі студентським активом, адже комунікації та діалог між студентством і керівництвом є вагомими складовими освітнього процесу.

Проректор з науково-педагогічної роботи (навчальна робота) Літвін Наталія Миколаївна загострила увагу студентів на відповідальності під час обрання дисциплін серед дисциплін вибіркового блоку. А також розповіла деякі організаційні моменти стосовно процедури відбору дисциплін. Проректор з науково-педагогічної роботи (навчальна робота) також підкреслила важливість 100% відвідування занять студентами та наголосила на питанні академічної доброчесності. Крім того, студенти були поінформовані про зручність використання інноваційних впроваджень стосовно розкладу занять.

У ході зустрічі були обговорені та вирішені поточні питання, що хвилюють студентів. Актова зала настільки рясніла запитаннями, що було вирішено деякі з них винести на рівні зустрічей із завідувачами та деканами, які відбуваються щомісяця.

Загалом зустріч-діалог була інформативною та корисною для студентів і пройшла дуже продуктивно: студенти були активними і досить жваво ставили запитання і в свою чергу змогли отримати вичерпні відповіді на ті запитання, які їх цікавили. Адміністрація Університету закликала студентів активніше брати участь у житті Університету, долучатись з певними ініціативами та пропозиціями для покращення життя студентства.

Щиро вдячні студентам за активну позицію, проявлену під час зустрічі. Сподіваємося на подальшу плідну співпрацю та конструктивний діалог!

Пропонуємо переглянути фотозвіт

Зустріч адміністрації Університету зі сутдентським активом / 11.10.2018

Університет «КРОК» на Flickr.com – зручні фотозвіти для Вас!

Оновлено: П'ятниця, 19 жовтня 2018 08:55